Magnus Kofod: Marginalerne var ikke på vores side

Kategorier

Mathias Rasmussen var meget tæt på at score i aftes på sine kun fem minutter på banen. I dag får han igen chancen.

Boesenfoto.dk

Skuffelsen var stor i FC Nordsjællands omklædningsrum efter den uafgjorte kamp mod Brøndby.

Magnus Kofod Andersen stod stærkt i billedet på midtbanen og var også oplægger til FC Nordsjællands mål, men han var ligesom alle de øvrige meget skuffet over, at sejren glippede i sidste øjeblik:

– Jeg synes, at vi især i 1. halvleg skabte rigtig mange målchancer, og vi kunne også have scoret til både 2-0 og 3-0 på vores muligheder i 2. halvleg. Men marginalerne var ikke på vores side i dag.

– Der var mange gode takter, og både præstationen og indstillingen var i orden. Vi skal være bedre til at lukke kampe og har generelt smidt for meget væk i tillægstiden af kampene. I de sidste afgørende situationer spiller vi ikke klogt nok.

– Vi gik efter det andet mål, som vi skulle, men vi var ikke skarpe nok, så vi er meget skuffede lige nu, lød det fra Magnus Kofod Andersen.

Målscorer Andreas Skov Olsen ærgrede sig også over de brændte chancer:

– Det er den værste følelse, når man lukker et afgørende mål ind til sidst. Det var da godt at få scoret, men jeg føler, jeg skulle have lavet to mål mere i den kamp. Især ved den ene var jeg på vej til at juble, inden jeg så, at bolden tog indersiden af stangen og gik ud af igen.

– I det sidste kvarter føler jeg, at vi kommer til at stresse for meget. Der skal vi være lidt klogere med bolden, men alle arbejdede stenhårdt for det, siger Andreas Skov Olsen.