Magnus Kofod: Ikke tid til at være skuffede

Kategorier

Magnus Kofod Andersen fyrer her løs mod FCK, og det kan han gøre igen 2. Påskedag.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland led i søndags hjemme mod Esbjerg forårets første nederlag, men nu ser spillerne fremad mod de to kampe i Påsken.

FCN gik ind til Mesterskabsspillet med en erklæret målsætning om at gå efter bronzen, men vejen dertil blev desværre noget længere, da tigrene i søndags tabte for første gang i foråret med 1-2 hjemme til Esbjerg.

Men det er stadig tæt om tredjepladsen og mange kampe til at rette op på det for FCN. Den første er allerede Langfredag kl. 18.00 ude mod OB, der i øjeblikket har tredjepladsen fem point foran FCN. Og 2. Påskedag kl. 16.00 spiller FCN storkamp hjemme mod FCK.

Magnus Kofod Andersen glæder sig over det tætte kampprogram:

– Nederlaget til Esbjerg var vort første i meget lang tid, og én kamp skal ikke have lov at ødelægge det hele for os. Vi har ikke tid til at være skuffede. Der er mange kampe endnu, og nu kigger vi kun fremad.

– Der er slet ikke noget, der er afgjort endnu, og vi har stadig troen på, at det kan lade sig gøre at vinde bronze, men det er klart, at der ikke er råd til at miste mange point, hvis vi skal blande os. Og især kampen i Odense er naturligvis ekstra vigtig i spillet om tredjepladsen.

– OB har et stærkt hold og er i gang med en rigtig god sæson, så vi ved godt, at det bliver svært, men vi vil være godt forberedt og jagte vores chance, lover Magnus Kofod Andersen.