Målrig affære da FC Helsingør blev slået med 6-3

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Ibrahim Sadiq og Isaac Atanga gjorde det onde ved Helsingør. Hattrick fra Sadiq og fire assist fra Atanga var med til at sikre sejren over FC Helsingørs reserver.

Det blev til en hurtig scoring og føring, efter at Ibrahim Sadiq sendte en af Helsingør-spillerne i karussellen og den efterfølgende afslutning blev blokeret og faldt til Mathias Rasmussen, der resolut sparkede den fladt i mål. Der var kun spillet tre minutter på det tidspunkt.

Helsingør fik dog svaret hurtigt tilbage efter fejl i opspillet på FCN-holdet, og det blev udnyttet til fulde, da Helsingørs nummer 10 fik banket den fladt i målet uden chance for Nicolai Larsen.

Målscoringen forsatte da Joachim Rothmann fik sat Isaac Atanga op på siden, og han spillede på tværs til Ibrahim Sadiq der simpelt kunne sætte indersiden på til 2-1 føring.

Isaac Atanga forsatte ude på fløjen, hvor han med sin hurtighed konstant sprintede fra forsvaret og serverede assist til sine medspillere. Denne gang var det Mathias Rasmussen som kunne tæmme bolden i feltet og sparke den i kasse til 3-1 efter 28 minutter.

Ghaneseren startede også 2.halvleg ud med en assist, da han fandt sin ghanesiske makker Ibrahim Sadiq foran målet, og han kunne let score sit andet mål i kampen, og dermed 4-1.

Helsingør var dog ikke færdige med deres mål, og et indlæg fra højre side fandt deres frontangriber som prikkede bolden i mål for snuden af Rasmus From i målet, 4-2. Helsingør forsatte deres målstime, denne gang via et indlæg fra deres venstre side som igen fandt deres frontangriber, som prikkede bolden i mål.

Atanga var på ny på spil, da han brød igennem højre siden og ind feltet og blev nedlagt. Straffesparket tog Ibrahim Sadiq sig af, og scorede sikkert til 5-3.

Sømmet blev banket i kassen til 6-3, da Ibrahim Sadiq brød igennem og denne gang var det hans tur til at assistere Isaac Atanga, som kunne score let på bagstolpen til 6-3.

Med sejren bringer reserverne sig på 6 point for 4 kampe, og næste gang er det AC Horsens som kommer på besøg.

Matchfacts:
3.min. 1-0, Mathias Rasmussen
11.min. 1-1, FC Helsingør
19.min. 2-1, Ibrahim Sadiq
28.min. 3-1, Mathias Rasmussen
48.min. 4-1, Ibrahim Sadiq
49.min. 4-2, FC Helsingør
55.min. 4-3, FC Helsingør
62.min. 5-3, Ibrahim Sadiq
86.min. 6-3, Isaac Atanga

Startopstilling:
Nicolai Larsen (46.min. Rasmus From)
Clinton Antwi
Viktor Tranberg
Marcus Gudmann (70.min Lucas Bøje)
Jacob Steen Christensen (65.min. Oliver Villadsen)
Tochi Chukwuani
Nicklas Strunck (46.min. Frederik Christensen)
Mathias Rasmussen
Joachim Rothmann (70.min. Emeka Nnamani)
Isaac Atanga
Ibrahim Sadiq