Kvinderne storsejrede i første kamp

Kategorier

Busra Barut i aktion med AaBs anfører.

Foto: Lageplan Medienservice & Sportfotografie

Kvinde-holdet lagde stærkt ud i den første kamp på udebane mod AaB. Det blev til en 5-1 sejr, hvor det allerede efter 20 minutter stod 2-0. Allerede nu på lørdag den 27.april spilles der hjemme mod B93 kl.13.00.

Målsætningen er ganske klar for holdet, det handler om oprykning til 3F Ligaen, men det pres betød altså intet for kvinderne i sæsonåbningen.

Kampen startede i et meget højt tempo, men der skulle ikke gå mere end 3 minutter før Esther Rønn bragte os foran 0-1 på en returbold efter afslutning fra Tiffany.

Kampen fortsatte i højt tempo med direkte spil fra begge hold, særligt fra AaB der sjældent havde mere end 2 afleveringer før den blev sparket op mod deres angribere, der lejlighedsvis blev farlige. Der blev heldigvis lagt en dæmper på, da Natasha Shirazi, efter en af flere gode dribleture i kampen, rundede en AaB spiller i feltet og fra baglinjen sparkede den ind via AaB keeperen.

En storspillende Tiffany Weimer fandt efter 64 minutter Amalie Vangsgaard på kanten af feltet, og hun lagde den fladt ind ved stolpen uden chance for AaBs keeper. Målet afgjorde for alvor kampen, og det gav mulighed for at give nytilkomne Simone Andersen og Camilla Kur deres første minutter i trøjen. Begge har været utilgængelige i træningskampene, så det var rart at se dem begge i spil. Sidst nævne skulle vise sig fra start at være en gevinst i offensiven.

Nicoline Heilstrup blev desværre præsenteret for sit andet gule kort, og måtte en tur i bad og holdet spillede altså de sidste 15 minutter med en i undertal. Nicoline er en af 4 spillere fra U18 holdet der henover vinteren er kommet permanent med førsteholdet, og kampe som disse er fantastisk god læring for dem. En mand mindre betød omrokeringer hvor flere måtte spille lidt uvante positioner, men hårdt arbejde og gode relationer mellem to tidligere Fortuna-holdkammerater gjorde at vi vandt undertalsperioden med 2-1, og altså kampen med hele 5-1.

Kampfakta:
3: 0-1 Ester Rønn
20: 0-2 Natasha Shirazi, assist Busra Barut
64: 0-3 Amalie Vangsgaard, assist Tiffany Weimer
78: Rødt kort Nicoline Heilstrup
83: 0-4 Tiffany Weimer, assist Camilla Kur
85: 1-4 AaB
88: 1-5 Camilla Kur, assist Tiffany Weimer