Kudus: Det var svært at bryde igennem

Kategorier

Mohammed Kudus lavede mange gode ting mod Esbjerg og fik også scoret et flot mål.

Boesenfoto.dk

Mohammed Kudus fik scoret sit 2. Superligamål og leverede en god indsats, men skuffelsen over nederlaget fyldte mest hos den unge ghaneser.

Stemningen i FC Nordsjællands omklædningsrum var meget trykket efter 1-2 nederlaget til Esbjerg. Alle vidste, at præstationen slet ikke havde været god nok.

Målscorer Mohammed Kudus, der fortjent blev kåret som Man of the Match, udtrykte det således:
– Det var da et fint mål, men det er svært at glæde sig over lige nu, når vi har tabt.

– Esbjerg var godt organiseret i forsvaret, og det var meget svært at finde muligheder for at bryde igennem. Det var ærgerligt, at vi ikke holdt fast, da vi var kommet foran, så de havde været tvunget til at komme længere frem, siger Mohammed Kudus.

Magnus Kofod Andersen har denne vurdering af kampen:

– De står utrolig godt defensivt, og vi stresser for meget med bolden i dag. Deres udligning lige før pausen bliver meget afgørende for kampen.

– Vi skal være bedre til at løfte os igen og jagte det næste mål, men genpresset sad ikke rigtigt godt efter pausen, og de er gode til at trække kampen ned i tempo og holde lidt på bolden, siger Magnus Kofod.

Nu har alle FCN-spillerne nogle få dage til at evalueret på den skuffende indsats, så det forhåbentlig bliver et helt andet hold, vi får at se i de kommende påskekampe.