Flemming P: Med en sejr vil vi bide os fast

Kategorier

– Når vi gerne vil være et godt hold, skal vi også kende vores besøgelsestid, og det er nu, siger FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland har ikke lagt skjul på, at da Top 6 var sikret, blev bronzemedaljer og fornyet billet til Europa et nyt mål, som vil blive jagtet helhjertet. Og i det spil er hjemmekampen mandag kl. 19 mod Brøndby vildt vigtig.

Det lægger FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen heller ikke skjul på:

– Vi har hele foråret været under et stort pres, og det vil vi gerne fortsætte med at være. Med en sejr over Brøndby vil vi bide os fast i kampen om bronzen og dermed holde fortsat pres på os selv i hver eneste kamp. Vinder vi, lukker vi hullet til Brøndby, så det er en meget vigtig kamp resultatmæssigt.

– Når vi gerne vil være et godt hold, skal vi også kende vores besøgelsestid, og det er nu. Vi har et ungt men også mentalt stærkt hold, og det skal vi vise mod Brøndby, fastslår Flemming Pedersen.

FCN kommer til kampen med to clean sheet i bagagen, men det er ikke et fokuspunkt:

– Vi har altid stort fokus på at vinde og at score mål, og det er lidt af en tilfældighed, at der ikke er scoret mod os i de to seneste kampe. Både Vendsyssel og FCM havde chancer til det, men vores fokus er at score mål nok til at vinde.

– Når vi møder Brøndby, er det to hold, der kender hinanden rigtig godt, og selv om de har skiftet træner, siden vi mødte dem i forårspremieren, er meget af stilen hos Brøndby den samme som under Zorninger. Måske bare ikke helt så ekstremt i presspillet, siger Flemming Pedersen.

Der bliver knald på mandag aften kl. 19 i Right to Dream Park, og det er normalt altid målrige opgør mod Brøndby. Køb din billet HER