Faxe Boldklub også med i FSN-netværket

Kategorier

Faxe Boldklubs formand Peter Dyrstrøm var en tur i Right to Dream Park for at underskrive samarbejdsaftalen med FC Nordsjællands adm. direktør Søren Kristensen.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland bliver nu også repræsenteret i den sydlige del af Sjælland.

Faxe Boldklub har netop underskrevet samarbejdsaftale med FC Nordsjælland og bliver dermed en del af det store FSN-netværk.

Faxe Boldklub har ca. 180 medlemmer spredt i alderen 5 til 73 år, men der er navnlig udvikling af ungdomsafdelingen, samarbejdet handler om, fortæller klubbens formand Peter Dyrstrøm:

– Vi er stolte og glade. Vi er helt på det rene med, at de to klubber er to meget forskellige steder i fodboldens verden, men vi tror på, at samarbejdet kan give meget.

– FCN er kendt som én af Danmarks og i hvert fald Sjællands bedste talentfabrik. Vi lægger også stor vægt på at give vores ungdom den bedst mulige udvikling både som fodboldspillere og som mennesker, og vi tror på, at vores trænere med inspiration fra FCN kan hjælpe vores ungdom på vej.

– FCN kan levere en spændende træneruddannelse til vores U-trænere, og vi kan give vores spillere gode oplevelser til Superligakampe. Og har vi et talent, der et stort nok til det, er FCN den oplagte vej, siger Peter Dyrstrøm.

Også i FC Nordsjælland ser man frem til at samarbejde med klubben fra det sydlige Sjælland:

– Vi er meget glade for at indgå et samarbejde med Faxe Boldklub. Faxe Boldklub arbejder med de samme værdier som FCN og er meget interesseret i udvikle deres træningsmiljø.

– Desuden vil Faxe Boldklub være en god ambassadør for klubben i den sydlige del af Sjælland. FCN glæder sig til et godt samarbejde med Faxe boldklub, siger Tobias Sommer, FSN-ansvarlige i FC Nordsjælland.