U/19 fik en storsejr i forårspremieren

Kategorier

Joachim Rothmann scorede to mål i Esbjerg i aftes.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland vandt 5-2 over SønderjyskE i U/19 Ligaen med Joachim Rothmann som dobbelt målscorer.

U/19 Liga: FCN-SønderjyskE 5-2 (1-1)
Mål: 10. minut 1-0 Joachim Rothmann. 14. minut 1-1. 60. minut 2-1 Ibrahim Sadiq. 66. minut 3-1 Joachim Rothmann. 74. minut 4-1 Isaac Atanga. 85. minut 5-1 Clinton Antwi. 90. minut 5-2.

FC Nordsjælland fik en rigtig god forårspremiere i U/19 Ligaen med en overbevisende sejr på 5-2 over SønderjyskE lørdag eftermiddag i Right to Dream Park. Efter 1-1 ved pausen fik FCN får alvor gang i scoringen i 2. halvleg, så tigrene førte 5-1, gør gæsterne til sidst fik et trøstmål.

Joachim Rothmann har ikke spillet med U/19 længe, idet han i slutningen af efteråret var fast med omkring Superligaen, men lørdag fik han igen kamptid på U/19, og det kvitterede han for med en rigtig god indsats og to mål.

Joachim Rothmann slog til første gang i det 10. minut, da han scorede til 1-0 på oplæg fra Emeka Nnamani efter en bolderobring højt på banen. Desværre fik SønderjyskE udlignet kort efter, og resten af halvlegen bølgede spillet en del frem og tilbage, men flere mål blev det ikke til.

Den næste scoring kom efter en times spil og et mønsterangreb, som Ibrahim Sadiq let kunne score på efter indspil fra Clinton Antwi. Det tvang SønderjyskE længere frem på banen, og det var lige, hvad FCN ventede på. Det gav plads til hurtigt omstillingsspil, og to af disse angreb udnyttede først Joachim Rothmann til 3-1 og Isaac Atanga til 4-1.

Clinton Antwi gjorde det til 5-1 direkte på frispark og fejrede det med sin vante flik flak. I kampens absolut døende sekunder lykkedes det endelig SønderjyskE at få scoret igen efter en del forvirring i FCN-forsvaret, men den sikre 5-2 sejr er en god ballast til forårssæsonen, hvor den næste kamp først er lørdag 30. marts hjemme mod FCK.