U/17 tog sejren mod Midtjylland i et drama

Kategorier

Både Christian Kjelder Rasmussen og Andreas Bredahl scorede for FCN U/17 i sejren over Midtjylland.

I Viareggio Cup i Italien måtte FCN’s internationale U/19 sige farvel efter gruppespillet trods sejr i sidste kamp.

U/17 Liga: FCN-FCM 4-3 (0-2)
Mål: 15. minut 0-1. 28. minut 0-2. 48. minut 1-2 Christian Kjelder Rasmussen. 60. minut 2-2 Christian Kjelder Rasmussen. 87. minut 3-2 Andreas Bredahl. 91. minut 3-3. 94. minut 4-3 Noah Crone Back (straffe).

FC Nordsjællands U/17 drenge tog et godt skridt i toppen af rækken med en hjemmesejr på 4-3 over FC Midtjylland i en højdramatisk afslutning på den målrige kamp i Right to Dream Park lørdag. Dermed er FCN på en solid 2. plads og kan stadig nå næsten helt op til førerholdet Silkeborg, der har spillet to kampe mere og har syv point mere.

Kampen mod FCM startede ellers ikke særlig godt for de unge tigre, der havde for lidt fart og intensitet i spillet i 1. halvleg. Derfor blev det kun til få FCN-chancer, mens gæsterne skabte en del flere og udnyttede to af dem, så midtjyderne kunne gå til pause foran 2-0.

Heldigvis viste tigrene høj moral og kom stærkt igen i 2. halvleg, hvor et hurtigt reduceringsmål ved Christian Kjelder Rasmussen gav ekstra blod på tanden. Christian Kjelder udlignede også efter en times spil, da han frækt skød direkte på mål langt udefra på et frispark, som sejlede i kassen til 2-2.

Herefter var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage. Mod slutningen af den ordinære spilletid kom FCN på 3-2 ved Andreas Bredahl og lignede en vinder. Men det var bare starten på en højdramatisk afslutning, hvor FCM igen fik udlignet til 3-3 et par minutter inde i tillægstiden.

FCN svarede dog prompte igen med hårdt pres mod midtjydernes mål. Og i 94. minut fik tigrene belønningen med et straffespark, som Noah Crone omsatte til sejrsmålet fra 11. meter pletten.

Næste kamp for U/17 er lørdag 30. marts hjemme mod FCK.

FC Nordsjælland deltog i sidste uge i Viareggio Cup i Italien med klubbens internationale U/19 mandskab og meget skuffende lykkedes det ikke at slippe videre fra gruppespillet trods en overbevisende sejr på 5-1 i den sidste kamp fredag over Ascoli. Den første kamp mod Empoli var endt 3-3, og så kom det til at koste dyrt med et nederlag til et hold fra New York i anden kamp, hvor FCN burde have vundet klart.

FCN blev godt nok nr. 2 i gruppen med fire point, men det var ikke nok til at komme med videre, da kun de seks bedste to’ere gik til 1/8 finalerne fra de ti grupper.