Peter Vindahl: Vi har fat i en god stime

Kategorier

– Fedt at holde Onuachu fra at score og hente et point her, siger den 21-årige målmand Peter Vindahl Jensen, der fik sin Superligadebut med clean sheet.

Indtil i dag stod der kun to pokalkampe på Peter Vindahl Jensens CV, selv om han har været en del af FC Nordsjællands Superligatrup siden foråret 2016. Men med Nicolai Larsens sygdom kom chancen for den første Superligakamp så i dagens match ude mod FCM i Mesterskabsspillets første kamp.

Med uafgjort 0-0 kunne det næsten ikke være bedre for den 21-årige FCN-keeper:

– Jo, det havde da været bedre, hvis vi havde vundet. Men det var en fed kamp at få debut i. Det er fantastisk at få point med fra den her bane, og det ville vi godt have solgt kampen for på forhånd. Det her er et af de steder, hvor FCN har haft det sværest gennem de seneste år, men alle kæmpede for sagen og stod sammen om det, siger Peter Vindahl Jensen.

Han indrømmer dog, at der var lidt nerver på fra start:

– Det kunne ikke undgås, at jeg havde lidt nerver, før vi startede, men da kampen først var i gang, koncentrerede jeg mig bare om at lave det, som jeg normalt gør i fodboldkampe. Men det var da en udfordring, for det er jo nogle høje fyre, de har at skyde med.

– Jeg kunne godt mærke, at det var anderledes at stå overfor en spiller som Paul Onuachu, men det var fedt at holde ham fra at score, og vi fik lukket fint ned for dem som hold. Selv om vi altid går efter at vinde, må vi nok være tilfredse med et point, og som målmand er det jo ekstra godt at det er med clean sheet.

– Foråret har generelt været godt for os med mange fine præstationer. Vi er fortsat ubesejrede, og vi har fat i en stime, som jeg tror på, at vi kan holde i lang tid, lyder det fra en glad Peter Vindahl Jensen.