Nelsson: Vi giver den fuld gas i Vendsyssel

Kategorier

Mathias Rasmusen med bandage om hovedet var tæt på at sikre sejren med et godt skud kort før slutsignalet.

Boesenfoto.dk

FCN-spillerne var skuffede efter 2-2 mod FCK, men de har masser af selvtillid og tror på, at Top 6 vil lykkes med en sejr ude over Vendsyssel på søndag.

Det siger en hel del om indstillingen hos FCN, at spillerne var dybt skuffede over kun at få uafgjort 2-2 mod topholdet FCK. Anfører Victor Nelsson udtrykker det således:
– Vi er naturligvis skuffede lige nu, for vi føler, vi skulle have vundet over FCK. Men vi har også masser af selvtillid og er klar til at give den fuld gas på søndag i Vendsyssel. Vi må gå efter at få den sejr og så håbe, at det er nok.

– Jeg synes, det er en meget lige 1. halvleg, hvor vi er lidt uheldige med at være bagud ved pausen, men så får vi en rigtig godt start på 2. halvleg med den hurtige udligning. Vi spiller på, at bolden skal slåes ind bagerst i feltet, og så skal jeg vinde hovedstødsduellen. Bolden fra Rygaard lå perfekt, og jeg headede bare hårdt på tværs og håbede, det ville give en chance, og heldigvis fik vi scoret.

– Den hurtige udligning gav os et boost, så vi fik et godt overtag i 2. halvleg. Det kunne også være blevet til mere end 2-1 scoringen, men så fik de det lortemål til 2-2. Og til sidst rammer vi ikke helt topniveau, og det blev meget lange bolden og dueller fra begge sider, lyder vurderingen fra Victor Nelsson.

Mikkel Damsgaard blev af Man of the Match partner DHL kåret som kampens bedste spiller, og han er også fuld af optimisme før den sidste kamp i grundspillet på søndag:

– Hele holdet leverede en god kamp i dag, og vi har selvtillid i øjeblikket, så vi tror 100% på, at vi tager sejren i Vendsyssel og får en plads i Medaljespillet.

– Det er ærgerligt, at vi ikke allerede har sikret billet til Top 6, for vi har været så tæt på at få de nødvendige point så mange gange. Vi skal være bedre til at lukke kampene, når vi er foran, og vi kunne have sejret både over Brøndby, FCM og FCK, og så havde vi været der, siger Mikkel Damsgaard.