Nelsson: Det var et vigtigt og fortjent point

Kategorier

Der var mod slutningen trængselstider i FCN-feltet.

Foto: Getty Images

– Indtil tyve minutter inde i 2. halvleg var det vores kamp, men de kæmpede os lidt ned til sidst, lyder det fra FCN-anfører Victor Nelsson.

Den umiddelbare reaktion fra FCN-spillerne var skuffelse over, at 3-1 føringen ikke holdt hjem, men efter at have pustet ud, er de klar til at tage alt det positive med sig videre. Foråret har indtil nu givet 8 point for 4 kampe, og FCN er fortsat ubesejret.

– Det føles lidt ærgerligt kun at have fået et point nu, når vi har ført med to mål, men alligevel kan vi tage masser af selvtillid med herfra til de kommende kampe.

– Vi spillede godt i hele 1. halvleg, og første halvdel af 2. halvleg var også rigtig god, men set over hele kampen er uafgjort måske meget fortjent. Kampen viser også, at der er en grund til, at FCM ligger, hvor de gør. De buldrer videre og kæmper os lidt ned til sidst.

– Alligevel må det ikke ske, at de kommer tilbage på den måde. De får et lortemål og så bliver det alt for let for dem. Det skal vi gøre bedre, siger Victor Nelsson.

Den dobbelte målscorer Andreas Skov Olsen siger:

– Det føles bittert lige nu, men det var en fin holdpræstation, og det er bare ærgerligt, at vi ikke kunne holde hjem. 1. halvleg var rigtig god, og for mig var det da dejligt at få lavet to kasser. Vi har stadig gode muligheder for at komme i Top 6. Det bliver selvfølgelig rigtig svært, men det kan lade sig gøre, og nu må vi gå efter de tre point mod FCK.

– Målet til 2-1 minder vist om det, jeg lavede mod SønderjyskE. Jeg glæder mig til at se det på TV. De kender jo mit træk ind i banen, så det skal udføres hurtigt. Et kort træk og så signaturskuddet i næsten samme bevægelse, for ellers når de at dække af. Jeg må udvikle på det hele tiden, siger Andreas Skov Olsen, og det viser han også gang på gang, at han magter, for det er jo ikke fordi modstanderne ikke er uforberedte. De kan bare ikke gøre noget.