Mål-bonanza ved sidste kamp i Herning

Kategorier

FC Nordsjællands kampe har været rene fest-fyrværkerier i foråret, og med en ubesejret stime på 6 kampe og med 14 mål til følge har der været fyret godt op under de unge tigere.

På lørdag sparkes Mesterskabsspillet igang igen, og det starter for FCN på udebane mod FC Midtjylland. Men det er ikke mere end tre kampe siden af FCN stod på MCH Arena i en kamp, som var underholdende fra start til slut og med 3-3 til følge.

FCN havde fuldstændig styr på ulvene indtil de sidste tyve minutter, hvor luften gik af ballonen og FCM fik ædt sin ind i kampen igen og fik hentet det ene point. På lørdag bliver det spændende at se om FCN igen kan få de store FCM ud og løbe efter bolden.

UDEBANETUR
Du kan turen med Wild Tigers til Herning og støtte holdet på lørdag. Læs mere om turen HER.