Kursen er sat – medaljer og Europa skal forfølges

Kategorier

Flemming Pedersen er ny Cheftræner i FC Nordsjælland fra i dag, og han vil hverken rykke ved ambitionsniveauet eller dagligdagen for holdet. Chancen for medaljer og Europa skal forfølges.

Mandag har Flemming Pedersen for første gang det øverste ansvar for FC Nordsjællands Superligatrup, og han glæder sig til at tage ansvaret for både hverdagen og kampene. Det bliver dog ikke store ændringer spillerne møder ind til efter landsholdspausen.

– Der vil komme justeringer, men det er nuancer, vi taler om. Kursen for klubben er sat uanset, hvem der er træner, og alle trænere og ledere i klubben har været med til at sætte den kurs. Inklusiv mig selv, så det er vores og min fornemste pligt at fortsætte det gode arbejde, siger Flemming Pedersen.

Ligesom både Kasper Hjulmand og ledelsen i FCN gør, så føler den nye Cheftræner, at timingen er den rigtige for ham til at overtage tøjlerne allerede nu, hvor holdet er i gang med et flot forår og pladsen i top-6 og slutspillet er sikret.

– På det personlige plan glæder jeg mig enormt til opgaven, og det har jeg kunne mærke i et stykke tid nu, som det er kommet tættere på. Men i det store billede er det vigtige, at vi har momentum lige nu, og det skal bruges til at jagte Europæiske pladser i slutspillet. Vi er glade for at være med i slutspillet igen, men vi er bestemt ikke tilfredse med at ligge nummer seks i det. Det må ikke blive sådan, at vi puster ud, fordi vi har nået målet med top-6. For der er så meget potentiale i denne her trup og klub, og det skal vi forsøge at booste endnu mere. Det kan man kun ved at sætte sig høje mål og gøre alt for at nå dem.