Karlo Bartolec med på Kroatiens A-landshold

Kategorier

Kroatiske Karlo Bartolec er solgt til FCK og har således spillet sin sidste kamp for FCN.

Boesenfoto.dk

Oliver Antmann er med på det finske U/18 landshold, og Iben Snedgaard har fået valg til Danmarks U/16 landshold, der skal deltage i en UEFA turnering i Polen.

FC Nordsjælland er repræsenteret på både en række danske og udenlandske ungdomslandshold i denne tid som vi beskrev i oversigten i sidste uge. Siden er der også kommet en A-landsholdsudtagelse til, idet Karlo Bartolec igen har fået valg til Kroatiens stærke mandskab, der spiller hjemme mod Azerbaijan i dag og ude mod Ungarn på søndag.

Oliver Antmann var med FCN U/19 til Viareggio Cup i Italien og er taget derfra direkte til Finland for at spille to U/18 landskampe for Finland mod Montenegro i dag og på lørdag.

Også på kvindesiden er der kommet en ekstra udtagelse til, idet Iben Snedgaard har fået valg til Danmarks U/16 landshold til en UEFA turnering i Polen i starten af april.

Udover de her tre nævnte nye udtagelser er følgende FCN-spillere afsted i national tjeneste:

FCN er repræsenteret med fire spillere i Danmarks U/21 landsholdstrup. Det er Victor Nelsson, Mads Valentin Pedersen, Magnus Kofod Andersen og Andreas Skov Olsen.

Danmarks U/21 landshold vandt onsdag 3-2 over Belgien i Slagelse, og herefter sættes der kurs mod Frankrig for at spille en kamp mod Frankrig søndag 24. marts kl. 21.00.

Jonathan Amon er med USA’s U/20 landshold til en turnering i Spanien, hvor USA spiller mod Frankrig og Japan henholdsvis 21. og 23. marts.

Nichlas Strunck og målmand Peter Vindahl Jensen er udtaget til Danmark U/20 landshold, der mandag 25. marts spiller en venskabskamp i Marbella i Spanien mod Rumænien.

På Danmarks U/19 landshold er FCN repræsenteret ved Jacob Steen Christensen, Mikkel Damsgaard og Marcus Gudmann. De skal alle spille Elite Round i England og spillede 2-2 i den første kamp mod Grækenland onsdag, og nu møder de Tjekkiet og England den 23. og 26. marts.

Det danske U/17 landshold skal spille Elite Round mod Kroatien, Schweiz og England henholdsvis 21., 24. og 27. marts. Alle tre kampe spilles i Jyske Park i Silkeborg, og her har FCN Hektor Højbjerre-Thomsen, Noah Crone Back og Tochi Chukwuani med i truppen.

Også FC Nordsjællands nye afdeling for kvindefodbold har landsholdpotentiale. Linnea Borbye er udtaget til en éndags træningssamling for U/19 landsholdet i Vejen, mens Kathrine Møller og Sofie Tranholm Nielsen skal med U/17 til Elite Round i Italien. Her spiller Danmark mod Slovenien, Island og Italien den 21., 24. og 27. marts.