Højbjerre scorede for U/17 landsholdet

Kategorier

Hector Højbjerre-Thomsen scorede for U/17 landsholdet.

Danmarks U/17 landshold måtte dog se sig slået to gange i Frankrig. Linnea Borbye fik debut på U/19 kvindelandsholdet.

FC Nordsjælland har haft mange spillere afsted med diverse landshold i de første dage af marts.

Hector Højbjerre-Thomsen, Noah Crone og Tochi Chukwuani har alle været med U/17 landsholdet i Frankrig og spillet to venskabskampe mod værtsnationen. I den første i mandags vandt Frankrig 2-1, efter at Hector Højbjerre-Thomsen ellers havde bragt Danskerne i front et kvarter før tid. Hector var kommet på banen efter en times spil. Noah Crone var med fra kampstart og indtil det 77. minut.

I den anden kamp mod Frankrig onsdag tabte Danmark med hele 1-4, og her var både Hector Højbjerre-Thomsen og Tochi Chukwuani med i startopstillingen, men Noah Crone kom ind til det sidste kvarter af kampen.

Danmarks U/16 landshold er i Malta for at spille tre venskabskampe. I den første vandt danskerne sikkert med 4-0 over Skotland, og Christian Kjelder Rasmussen viste vejen med scoringen til 1-0 kort før pausen. Også målmand Andreas Gülstorff Pedersen, Andreas Garly Andersen og Andreas Bredahl var med fra start, mens Marcelo Randolf kom på banen midt i 2. haklvleg.

Også den anden kamp mod Malta blev vundet sikkert med 4-0 med Randolf og Bredahl med i startopstillingen, mens Garly og Kjelder kom på banen i 2. halvleg. I morgen spiller Danmarks U/16 mod Albanien i den sidste kamp på turen.

FC Nordsjællands Linnea Borbye har været med det kvindelige U/19 landshold på La Manga, hvor danskerne spillede tre venskabskampe, som alle endte uafgjort mod Italien, Tyskland og Island. Linnea Borbye fik sin landsholdsdebut, da hun kom på banen midt i 2. halvleg af 0-0 kampen mod Tyskland.