Hjulmand: Vi jagter stadig drømmen

Kategorier

– Det bliver en stor opgave igen mod FCK, men vi har positive ting at tage med til kampen, siger FC Nordsjællands cheftræner.

Søndagens storkamp i Right to Dream Park mod FCK er også den næstsidste i denne sæsons grundspil, så udover det vante fokus på en svær opgave, rummer kampen også denne gang et ekstra spændingsmoment omkring Top 6.

FCN vidste før forårets start, at det ville blive svært at nå Medaljespillet for tredje år i træk, men drømmen er holdt i live med to sejre over Hobro og Vejle samt to uafgjorte 3-3 kampe mod Brøndby og senest på udebane mod de danske mestre fra FC Midtjylland.

FC Nordsjælland ligger lige nu på den vigtige 6. plads på bedre målscore end AaB, men der skal nok mindst fire point til i de sidste to kampe for at holde den placering. FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Vi jagter stadig drømmen. Vi møder et pissegodt hold med klasse hele vejen rundt. Det er en stor opgave, men vi kender den præcis og skal have modet til at angribe i jagten på de nødvendige point.

– Vi har haft to 3-3 kampe, hvor vi desværre ikke holdt fast til sidst. De point mangler vi lige nu, og det presser os naturligvis. Men vi har også spillet mange gode minutter i alle kampene her i foråret, og de positive ting tager vi med os mod FCK.

– Der er en rigtig god og positiv stemning i hele truppen, og spillerne skal have ros. De er angrebslystne, og det er den bedste måde at skaffe resultater på. Vi glæder os til at møde FCK og tror på det, siger Kasper Hjulmand.