Hjulmand: Et af de sværeste steder at få point

Kategorier

– Vi skal være lige så skarpe som i Vejle, hvis vi skal have noget med hjem fra Herning, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner før udekampen mod FCM mandag kl. 19.00.

FC Midtjyllands hjemmebanestatistik ser skræmmende ud som ubesejret med 10 sejre og én uafgjort kamp, altså 31 ud af 33 mulige point. Kun AGF har fået noget med sig fra MCH Arena i denne sæson efter en målløs kamp i sæsonpremieren. Mandag aften er det så FC Nordsjællands tur til at forsøge sig, og cheftræner Kasper Hjulmand er ikke i tvivl om sværhedsgraden af den opgave:

– Det er et af de sværeste steder at få point. Det viser statistikken tydeligt og ikke bare i denne men også tidligere sæsoner. FCM kommer med en enorm power i spillet.

– Det betyder også, at der ingen forventninger er til os i den kamp, og vi kan gå ud og spille frit. Det skal vi udnytte til at angribe kampen offensivt og være proaktive i vores tilgang til opgaven. Og så skal vi være skarpe i afslutningerne, som vi var det i Vejle, hvis vi skal hente point, for vi kan ikke regne med at få mange målchancer.

– Vi tror på chancen og kan også stadig med glæde huske tilbage på kampen for to år siden, hvor vi vandt i Herning på sidste spilledag i grundspillet og sikrede plads i Top 6, siger Kasper Hjulmand, der ser Jakob Poulsen som en absolut nøglespiller for FCM:

– Jeg synes, at Kenneth (Andersen, cheftræner FCM, red.) har udviklet holdets spil, siden han har overtaget, og så kan jeg kun rose en spiller som Jakob Poulsen for den måde, han spiller og dikterer spillet på med konstant højt niveau og en glød, som er en fornøjelse at se. Jakob minder mig meget om vores egen Nicolai Stokholm i årene op til vores mesterskab, lyder det fra Hjulmand, som bare ikke håber Jakob Poulsen rammer sin bedste dag mandag mod FCN.