Godsway: Vi har store chancer for Top 6

Kategorier

Godsway Donyoh har her scoret til 1-0 i Vejle og jubler sammen med oplægger Mathias Rasmussen.

Foto: Getty Images

Godsway Donyoh har scoret tre mål i forårets første tre kampe og føler, at både han og holdet har formen og selvtilliden til at gå efter sejr hver gang.

FC Nordsjælland spiller mandag kl. 19.00 i MCH Arena i Herning mod de danske mestre fra FC Midtjylland, og med den hjemmebanestatistik, midtjyderne kan fremvise, vil det for alle hold være en meget svær opgave.

Det afskrækker dog langtfra Godsway Donyoh, der har sprudlet af spillelyst her i forårets første tre kampe, hvor han har scoret tre mål, og hvor FCN har hentet syv point:

– Vi skal holde gang i den positive energi. Alle på holdet er opsat på at vise, hvad vi har i os, og alle gør deres bedste, når de får chancen. Der er hård kamp om pladserne, og det løfter os som hold. Relationerne mellem spillerne har fungeret godt i forskellige opstillinger, og jeg synes, vores chancer for at komme med i Top 6 er store, siger Godsway Donyoh, selv om der efter kampen i Herning venter en kamp mod FCK hjemme søndag 10. marts.

– Superligaen er så tæt, og vi skal bare fortsætte, så kan alt ske. Det er fodbold, og jeg er sikker på, at vi også kan gøre det mod FCM og FCK. Ingen af vi spillere er i tvivl, og de positive tanker er, hvad vi behøver for at vinde.

– Forårets første kamp mod Brøndby var et skridt på vejen for os, selv om vi ikke vandt. Vi spillede godt, og vi har holdt fokus mod både Hobro og Vejle og fået to sejre. Rammer vi vore topniveau, kan vi også slå både FCM og FCK, fastslår Godsway Donyoh.

Hans hovedstødsmål til 1-0 i Vejle sidste lørdag var ghaneserens 10 sæsontræffer. Det er allerede fire mere, end Godsway Donyoh scorede i hele sidste Superligasæson:

– Jeg var en del skadet i sidste sæson, og det drillede mig også i starten af denne sæson, hvor jeg måtte stå over i nogle kampe. Men siden er det gået bedre og bedre. Jeg føler mig helt fit og på det rigtige spor lige nu, siger Godsway.