Måloplæg af Noah Crone for U/17 landsholdet

Kategorier

FC Nordsjællands Noah Crone stod for et flot måloplæg for Danmarks U/17 landshold.

Danmarks mandlige U/17 og U/19 røg ud i Elite Round, men begge hold sluttede af med godt spil. Kvindernes U/17 vandt sin Elite Round i Italien.

Danmarks U/19 landshold har været til Elite Round i England, men trods et point i den sidste kamp mod det stærke engelske hold med resultatet 2-2, var det farvel for danskerne. Efter uafgjort i den første kamp mod Grækenland og nederlag til Tjekkiet, var det slut inden kampen mod værtnationen.

Men danskerne sluttede flot af med både Mikkel Damsgaard og Jacob Steen Christensen på banen fra start. Mikkel Damsgaard havde et nærgående hovedstød, som målmanden kun lige akkurat fik reddet, og midt i 2. halvleg var det ved at ligne en dansk sejr med føring på 2-1. England fik dog udlignet kort efter til slutfacit 2-2. Marcus Gudmann havde spilletid i de to første kampe, men kom ikke på banen mod England.

Danmarks U/17 landshold spillede sin sidste kamp i går i Elite Round i Silkeborg, og danskerne var tæt på at snyde det stærke engelske hold for sejren. Noah Crone og Tochi Chukwuani var med fra start, og netop Noah Crone stod for en glimrende assist ved den danske scoring af Mads Zaar efter en times spil til 1-0 føring.

England fik udlignet ti minutter før tid, og de sidste fem minutter blev vilde. Først kom England på 2-1, men danskerne udlignede i 90. minut for så alligevel at lade England score et sejrsmål til 3-2 i tillægstiden. Dermed slutter Danmark sidst i gruppen med kun et point.

Anderledes godt gik det for det kvindelige U/17 landshold, der var til eliteround i Italien med Kathrine Møller og Sofie Tranholm fra FCN i den danske trup. Med en sejr i går på hele 5-0 over Italien vandt Danmark gruppen med 7 point efter uafgjort mod Slovenien og sejr over Island. Slovenien blev toer med 4 point. Sofie Tranholm spillede hele kampen, og Kathrine Møller fik den sidste halve time af kampen og lavede assist til et af de danske mål.