FCN har fire spillere på det danske U/21 landshold

Kategorier

Mads Valentin Pedersen er igen med på Danmarks U/21 landshold.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland er rigt repræsenteret på diverse U/landshold, og rigtig mange FCN-spillere skal afsted i national tjeneste i næste uge.

Danmarks U/21 landstræner Niels Frederiksen har netop udtaget sin trup til to testkampe frem mod sommerens EM-slutrunde. FCN er repræsenteret med fire spillere i den 22 mand store trup. Det er Victor Nelsson, Mads Valentin Pedersen, Magnus Kofod Andersen og Andreas Skov Olsen.

Danmarks U/21 landshold spiller onsdag 20, marts kl. 18.30 mod Belgien i Slagelse, og herefter sættes der kurs mod Frankrig for at spille en kamp mod Frankrig søndag 24. marts kl. 21.00.

Jonathan Amon skal med USA’s U/20 landshold til en turnering i Spanien, hvor USA spiller mod Frankrig og Japan henholdsvis 21. og 23. marts.

Nichlas Strunck og målmand Peter Vindahl Jensen er udtaget til Danmark U/20 landshold, der mandag 25. marts spiller en venskabskamp i Marbella i Spanien mod Rumænien.

På Danmarks U/19 landshold er FCN repræsenteret ved Jacob Steen Christensen, Mikkel Damsgaard og Marcus Gudmann. De skal alle spille Elite Round i England mod Grækenland, Tjekkiet og England den 20., 23. og 26. marts.

Også det danske U/17 landshold skal spille Elite Round mod Kroatien, Schweiz og England henholdsvis 21., 24. og 27. marts. Alle tre kampe spilles i Jyske Park i Silkeborg, og her har FCN Hektor Højbjerre-Thomsen, Noah Crone Back og Tochi Chukwuani med i truppen.

Også FC Nordsjællands nye afdeling for kvindefodbold har landsholdpotentiale. Linnea Borbye er udtaget til en éndags træningssamling for U/19 landsholdet i Vejen, mens Kathrine Møller og Sofie Tranholm Nielsen skal med U/17 til Elite Round i Italien. Her spiller Danmark mod Slovenien, Island og Italien den 21., 24. og 27. marts.