Faisto bliver ny trøjepartner for kvinde-holdet

Kategorier

Når kvinde-senior i foråret skal spille deres første turneringskampe, bliver det med Faisto på maven. Værktøjsforhandleren bliver kvinde-seniors største støtte, og den øgede opmærksomhed skaber glæde hos Christian Taylor, som er Head of Women’s football i FC Nordsjælland.

’Vi er rigtig glade for aftalen med Faisto. De har været på udkig efter en partner, der vægtede værdier og ligestilling højt, og netop det gør os rigtig glade over, at de har fundet os som et aktivt match på de områder.’

’Aftalen med Faisto er et udtryk for flere ting. Nemlig at vi på kort tid har rykket vores kvindeafdeling rigtig langt, og samtidig skabt stærke resultater. Derudover må vi også sige, at vi kan glæde os over, at flere har fået øjnene op for kvindefodbold og det arbejde, vi har startet med at skabe lige vilkår for både piger og drenge,’ fortæller Christian Taylor.

Faisto, som er en ny online værktøjsforhandler, har set mange gode grunde til at blive eksponeret sammen med kvinde-afdelingen i FC Nordsjælland.

’Klubbens fokus på kvinder og hele organisationen bagved med Right to Dream, har vægtet højt hos os. Vi mener, det er vigtigt som mennesker at kunne engagere os, og der må vi virkelig sige, at der ligger synergi mellem FCN, Right to Dream og vores virksomhed og de mennesker, som vi stræber efter at have ansat.’

’Vi sad ikke tilbage med en pose penge og bare tænkte, hvor skal vi smide den hen. Vi har aktivt kigget efter noget, som matchede vores værdier, og hvor vi som mennesker havde lyst til at investere tid, og det som det kræver i virksomheden for at få det optimale ud af vores partnerskab,’ fortæller Mads Vangkilde, administrerende direktør hos Faisto.

Om Faisto:
Faisto er en dansk webshop, der tilbyder et bredt sortiment inden for blandt andet værktøj, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr samt søm, skruer og bolte. Vores vision er at give glæden ved godt udført håndværk til alle, og det gør vi ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der matcher vores kunders behov. Navnet ’Faisto’ er afledt af den græske gud Hefaistos, der var smedens og ildens gud i den græske mytologi og søn af Zeus. Hefaistos var kendt som både retfærdig og hjælpsom. Virksomheden er ejet af Lemvigh-Müller koncernen, der er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Lemvigh-Müller blev grundlagt i 1846 på Kultorvet i København og har 1.200 medarbejdere.

Se mere om Faisto HER