Benjamin Tiedemann solgt til Haugesund

Kategorier

Benjamin Tiedemann Hansen nåede 34 kampe for FC Nordsjælland.

Boesenfoto.dk

Benjamin Tiedemann Hansen rykker med øjeblikkelig virkning til sidste sæsons nummer 4 i Eliteserien, da FC Nordsjælland har solgt forsvarsspilleren til den norske klub.

Sportschef for Superliga-holdet Carsten V. Jensen siger:

– Benjamin er en ambitiøs ung mand og har den seneste tid rettet sigtet ind efter endnu mere spilletid, og det vil vi ikke stå i vejen for. Benjamin har i sin FCN tid været en vigtig figur både på og udenfor banen og en spiller, man altid har kunnet regne med, når der skulle tages fat. Det er den slags ting som vi værdsætter højt i FCN, og han vil altid have en stor stjerne i klubben for hans professionelle tilgang. Vi ønsker Benjamin alt det bedste i fremtiden, lyder det fra CV.

25-årige Benjamin Tiedemann Hansen skiftede til FCN tilbage i sommeren 2017 fra FC Fredericia, og nu står den så på fodbold i Norge.

– Først og fremmest er jeg glad for, at vi kom i Top 6, så jeg fik sluttet min tid i FCN godt af. Ellers har jeg haft halvandet gode år i FCN, hvor den første sæson står klarest. Her var jeg en vigtig brik på det hold, som var med til at vinde bronze. Jeg har lært utroligt meget, både af trænere, men bestemt også af dygtige spillere, som har været i udlandet og på landshold. Det har modnet mig som menneske, og disse ting vil jeg tage med videre. Nu skal jeg prøve noget nyt, og at få endnu mere spilletid er målet, siger Benjamin Tiedemann.

Benjamin Tiedemann Hansen kom til FCN fra Fredericia i august 2017 og står noteret for 34 kampe med tigeren på brystet. Her i foråret er det blevet til to kampe som indskiftet.