U/17 viste vejen med en 4-1 udesejr over FCM

Kategorier

Andreas Bredahl åbnede scoringen for U/17 Ligaholdet i hjemmesejren over FCK.

FC Nordsjælland er tæt på toppen i U/17 ligaen efter en flot udesejr over FC Midtjylland i forårspremieren.

U/17 Liga:
FCM-FCN 1-4 (0-3)
Mål: 25. minut 0-1 Andreas Bredahl. 29. minut 0-2 Andreas Garly Andersen. 33. minut 0-3 Alexander Stjernegaard. 80. minut 0-4 Christian Kjelder Rasmussen. 89. minut 1-4 Mads Kristian Hansen.

FC Nordsjælland Superligahold spiller på næste mandag den uhyre vigtige kamp mod de danske mestre i Herning, og de unge tigre på U/17 ligaholdet viste vejen lørdag med en imponerende udesejr på 4-1 over FCM i forårspremieren.

Kampen blev godt nok ikke spillet i Herning, men på kunstgræsbanen i Ikast, men sejren var alligevel noget af et svendetykke for FCN, der nu er lige i hælene på topholdet Silkeborg i U/17 ligaen. Både FCN og FCM åbnede kampen i højt tempo, og der blev skabt store målchancer i begge ender af banen i de første 25 minutter.

Her lykkedes det så FC Nordsjælland at få hul på bylden  med en scoring af Andreas Bredahl til 1-0, og så gik det stærkt. Indenfor de næste otte minutter havde FCN nettet to gange mere til 3-0 ved Andreas Garly og Alexander Stjernegaard. FCN-angrebene rullede frem, men det blev ved 3-0 ved pausen.

Straks fra 2. halvlegs start forsøgte FCM at svare igen, og midtjyderne gav FCN-defensiven nogle problemer med sit direkte spil, men tigrene holdt fokus og stod godt imod. Og med 10 minutter tilbage dræbte FCN kampen med scoringen til 4-0 ved Christian Kjelder Rasmussen. Kort før tid fik FCM et trøstmål til 1-4 på direkte frispark.

– Vi spillede en god kamp, hvor hele holdet stod sammen og holdt koncentrationen hele vejen igennem. Det var en stærk indsats over hele linjen, og vi var det bedste hold, siger FC Nordsjællands U/17 træner Johannes Hoff.

Næste kamp for FCN i U/17 ligaen er først lørdag 16. marts og igen mod FCM, som denne gang gæster Right to Dream Park. Forinden skal mange af FCN-spillerne afsted med U-landsholdene.

For FCN U/19 starter forårssæsonen på lørdag 2. marts kl. 13.00 hjemme mod SønderjyskE.