Strunck: Målet var en forløsning for os

Kategorier

Nicklas Strunck kommer først på tværbolden og scorer til 1-0 kort før pausen.

Boesenfoto.dk

Efter forgæves jagt på en føring i hele 1. halvleg lykkedes det Nicklas Strunck at nette til 1-0 kort før pausen.

Der var ændret voldsomt i FC Nordsjællands formation til dagens kamp mod Hobro med mange spillere i nye positioner, og Nicklas Strunck som ny i startopstillingen på pladsen som højrekant på midtbanen. Og netop han blev en meget afgørende faktor med målet tre minutter før pausen:

– Vi havde presset på for scoringen, så det var virkelig en forløsning, da det kom. Vi ville så gerne vinde, men de stod meget lavt, at det var svært. Derfor var det ekstra dejligt, at vi alligevel kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

– Jeg synes også, vores sejr var helt fortjent, for vi skabte igen en masse målchancer. Og det er stærkt mod et hold som Hobro. De pakkede sig bare og kørte kun på kontraspil, lød det i omklædningsrummet fra en glad Nicklas Strunck, der fik scoret sit 3. Superligamål og det andet i denne sæson.

I fravær af den karantæneramte Victor Nelsson var Abdul Mumin rykket ind som central forsvarsspiller i et tre mands forsvar med Karlo Bartolec og Mads Valentin Pedersen på hver sin side. Det slap Mumin rigtig fint fra med gode solide tacklinger, når det var nødvendigt og ellers bare sikkert afspil ud til siderne:

– Jeg synes, hele holdet gjorde det godt. Det var en svær kamp, men det var tydeligt, at vi var godt forberedt på opgaven. Og det gav udbytte.

– Min opgave var at koncentrere mig om defensiven og gøre det simple. Vi skulle spille simpelt men i højt tempo, og det lykkedes det meste af tiden. Karlo og Mini gjorde det godt ved siden af mig på lidt uvante positioner, og så havde jeg hele tiden Nico (målmand Nicolai Larsen) bag mig til at dirigere. Det gjorde mit arbejde lettere, siger Abdul Mumin.

Nicolai Larsen ærgrede sig over Hobros reducering i de sidste sekunder:

– På det personlige plan var det da irriterende, at de fik scoret det mål. Jeg trængte til et clean sheet, og det var så tæt på. Men som hold er det kun værd at fokusere på, at vi fik de tre vigtige point. Det var dem, vi skulle have, og det lykkedes.

– Hobro har lidt omstillinger i 1. halvleg, hvor de kommer til nogle afslutninger uden at ramme målet, men ellers håndterer vi det godt. Og så viser kampen, hvor vigtigt det er, at vi bliver ved med at jagte 2-0 scoringen til det lykkes, så deres mål til sidst ikke kommer til at koste noget, siger Nicolai Larsen, der var anfører i fravær af Victor Nelsson.