Rygaard: Vi er tilbage med masser af energi

Kategorier

Boesenfoto.dk

FCN-spillerne prøver at holde fokus på alt det gode fra Brøndby-kampen, som skal bringes videre til de kommende kampe.

– Det var godt at se, at vi var tilbage med al den energi, vi havde i starten af sæsonen. Vi har haft godt af vinterferien og får leveret det offensive fodbold, vi gerne vil. Der er god samling på holdet og en fin indbyrdes forståelse. Alle var klar til at bidrage.

Sådan lød det fra Mikkel Rygaard i omklædningsrummet efter kampen. Han var selv med i en hel masse af det kreative opspil og stod for en super assist, da han hurtigt tog et frispark på egen banehalvdel og sendte Godsway Donyoh afsted i dybden til 3-2 målet:

– Jeg så, at der var plads, og at de var uopmærksomme og snorksov. Så jeg råbte to gange til Donyoh, og heldigvis så han det også og scorede. Det var en højintens kamp, og vi fik løbet meget på midten, så det kan godt mærkes i benene lige nu, siger Mikkel Rygaard.

Ulrik Yttergård Jenssen ærgrede sig ligesom resten af holdet over, at det ikke blev til tre point:

– Vi er naturligvis skuffede, for vi spillede en god kamp og havde fortjent at vinde på alle de chancer, som vi skabte. Men vi skal være dygtigere i de afgørende situationer.

– Det var en god kamp på et højt niveau, og vi kan vinde mange kampe, hvis vi kan holde det niveau. Vi arbejder alle hårdt, og folk er klar. Så vi må tage alt det positive med os videre.

– Vi viste god holdånd, og alle var til stede og arbejdede godt for hinanden. Vi må bare fortsætte sådan. Så venter der mange sejre i de kommende kampe, siger Ulrik Yttergård.