Rygaard: Fedt at starte mod Brøndby med fyldt stadion

Kategorier

Humøret er højt ved træningen i Right to Dream Park, og Mikkel Rygaard glæder sig til at starte mod Brøndby på søndag på et fyldt stadion..

– Vi glæder os til at komme i gang nu, og vi vil gå 100% efter sejren, siger Mikkel Rygaard før forårspremieren i Right to Dream Park søndag kl. 16.00.

Fodboldfolket er ved at vågne af vinterhi. Superligaen starter, og for FC Nordsjælland sker det med et brag på hjemmebane mod Brøndby. Det har alle fodboldfans også bemærket, og billetsalget går strygende, så der bliver en super stemning.

FC Nordsjællands midtbanespiller, Mikkel Rygaard, glæder sig:

– Det bliver fedt at komme i gang og så med en kamp mod Brøndby på et fyldt stadion. Heldigvis er optaktsfasen ikke så lang op til starten af forårssæsonen, og vi er klar. Jeg synes, det er gået fint med træningskampene, selv om vi ikke har vundet. Vi har trænet godt med god intensitet.

– Der har været gode takter, og så kommer sejrene forhåbentlig, nu når det gælder. Det kan passende starte på søndag mod Brøndby. En premiere er altid svær, men vi går 100% efter sejren. Vi har lidt, vi skal have indhentet for at nå med i Medaljespillet, og der venter nogle store kampe, men alt kan lade sig gøre, og vi tror på chancen, siger Mikkel Rygaard.

Han og resten af FCN-holdet kan glæde sig til kamp med tætpakkede tribuner, for der er godt gang i billetsalget. Vil du nå at sikre dig et god plads til braget mod Brøndby, så køb billet nu.