Reserverne tabte 2-1 til FC Helsingør

Kategorier

Joachim Rothmann scorede to mål i Esbjerg i aftes.

Boesenfoto.dk

På en vindblæst bane i Snekkersten var det et fuldt besat FC Helsingør-hold, som mødte FC Nordsjælland i Reserveholdsligaen. Der var derfor lagt op til en god kamp for de unge tigere.

Sidste sæsonsnedrykkere havde flere tidligere FCN’ere med i kampen, hvor blandt Daniel Jørgense, Lucas Haren og Christian ‘TK’ Køhler var nogle af dem som FC Helsingør stillede op med.

FCN gik modvinden i 1.halvleg, og bare det at sende bolden fra Peter Vindahl og frem mod de forreste gav udfordringer da vinden bragte bolden tilbage i hovedet på FCN-forsvaret. Alligevel var det FCN som stod med den største chance omkring det 30 minut, da Jonathan Amon spillede Clinton Antwi fri med hælen og venstrebacken fik reddet sin afslutning op på stolpen.

Kort før pausefløjtet måtte Benjamin Tiedemann trække i nødbremsen, og desværre modtage et rødt kort i samme omgang og dermed stod den på 10 mand i 2.halvleg.

Helsingør skulle kun bruge godt to minutter på at udnytte overtallet og score til 1-0 på mål af Nicolas Mortensen. Joachim Rothmann ville det dog anderledes og bare fem minutter senere vendte han foran feltet og bankede bolden i kassen med venstrebenet. Flot mål af den unge angriber.

Efterfølgende havde FCN-holdet flere gode muligheder for at komme til endnu større chancer, men muligheder blev ikke brugt fornuftigt nok, og i stedet snød vores gamle Akademi-spiller Lucas Haren forsvaret og løftede bolden over Peter Vindahl til 2-1 scoring.

FCN forsøgte at presse på til en udligning, men FC Helsingør tog sejren.

Følgende spillere var med til kampen for FC Nordsjælland.

28 Peter Vindahl Jensen (M)
16 Benjamin Tiedemann Hansen
19 Nicklas Strunck
20 Lukas Talbro
22 Jacob Steen Christensen
24 Jonathan Amon
29 Joachim Rothmann
32 Viktor Tranberg
33 Marcus Gudmann
38 Clinton Antwi
42 Oliver Antman
Oliver Villadsen, årg. 01
Lucas Bøje, årg. 01
Frederik Juul Christensen, årg. 00
Oliver Angus, årg. 00
Emeka Nnamani, årg. 01
Frederik Munck, årg. 01