Ren nostalgi med scoring af Søren Christensen

Kategorier

Martin Frese scorede et pragtmål direkte på frispark til 1-0.

FCN vandt 3-1 i dagens testkamp mod Nykøbing FC. Gæsternes mål blev lavet af en FCN-legende, mens Martin Frese satte FCN i gang med et pragtmål.

22 mål i 233 kampe blev det til for Søren Christensen, da han i årene fra 2006 til 2014 spillede for FC Nordsjælland. I dag vendte FCN-legenden tilbage til sin gamle hjemmebane som den rutinerede styrmand for Nykøbing FC i testkampen mod et blandet FCN-hold af Superligareserver og U/19 spillere.

Og målnæsen havde Søren C. taget med, for det var ham, der selv startede og sluttede det flotte kontraangreb, som gav det gæstende 1. divisionshold udligningen til 1-1 kort før pausen. Man fik således både set noget til FC Nordsjællands fortid og en masse til fremtiden i den kamp.

Martin Frese havde på fornem vis bragt FCN foran 1-0 med et kanonhug direkte på frispark, og uafgjort ved pausen var et passende billede af en jævnbyrdig 1. halvleg, der blev spillet i et højt tempo fra begge hold.

2. halvleg blev en mere åben slagudveksling, der startede med en stor chance til Nykøbing, men også en pragtredning af keeper Peter Vindahl Jensen, og kort efter var FCN tæt på scoring, da Oliver Antmans skud ramte stolpen.

Men herefter var det som om, at kun FCN kunne holde dampen oppe med indskiftningen af en hel række  U/19 spillere med speed i støvlerne. Det blev mere ensrettet trafik mod Nykøbings mål, og Isaac Atanga, der var kommet ind fra 2. halvlegs start, nåede lige at score til 2-1, før han måtte udgå igen med en skade.

Det blev også 3-1 til FCN ved Maxwell Woledzi i to forsøg efter hjørnespark. FCN skabte chancer til flere mål, men også Nykøbing FC viste fint spil og fik testet Peter Vindahl et par gange. I det hele taget var det en rigtig god træningskamp.

FCN-Nykøbing FC 3-1 (1-1)
Mål: 33. minut 1-0 Martin Frese. 40. minut 1-1 Søren Christensen. 51. minut 2-1 Isaac Atanga. 77. minut 3-1 Maxwell Woledzi.

FC Nordsjællands startopstilling i 3-4-3 formation og indskiftninger:

Peter Vindahl Jensen
Marcus Gudmann, Viktor Tranberg, Lukas Bøje.
Lukas Talbro, Nicklas Strunck, Jacob Steen Christensen, Martin Frese.
Joachim Rothmann, Jonathan Amon, Oliver Antman.

46. minut: Clinton Altwi for Frese
46. minut: Oliver Angus for Talbro
46. minut: Isaac Atanga for Rothmann
46. minut: Frederik Juul Christensen for Strunck
46. minut: Maxwell Woledzi
59. minut: Eric Oteng for Atanga
61. minut: Hektor Højbjerre-Thomsen for Antman
61. minut: Lasso Coulibaly for Amon