Nyt Faxe Kondi hjørne klar til forårssæsonen

Kategorier

Når der fløjtes op til første kamp i Right to Dream Park på søndag den 10.februar mod Brøndby IF bliver det med et sprit nyt Faxe Kondi hjørne, hvor der vil være 24 pladser med VIP på stolene.

Hvis man er en af de første 24 som får sikret sig en plads i Faxe Kondi hjørnet modtager man en Faxe Kondi, og der vil blive taget et holdbillede i pausen af alle 24, som bruges på storskærmen efterfølgende. Hos Faxe Kondi er der glæde over at kunne være med til at skabe nye rammer for dem som sætter pris på Danmarks mest populære sports sodavand.

’Vi er hos Faxe Kondi glade for at kunne være med til at skabe nye og friske rammer med en sjov VIP oplevelse, hvor vi tilbyder en Faxe Kondi til dem, som sikrer sig en af de seje VIP pladser,’ fortæller Distriktschef hos Royal Unibrew, Siavash Rezvani.

Til den første kamp mod Brøndby vil der være to spillere fra Superliga-truppen til at dele Faxe Kondi ud, og samtidig skrive autografer.

Faxe Kondi hjørne vil være mellem A- og D-tribunen, og der kan købes billetter til den lige HER.