Nicolai Larsen: Vi skal ud over stepperne

Kategorier

Målmand og anfører Nicolai Larsen er klar til at lede holdet på banen i Esbjerg og forsøge at følge op på den gode start i foråret med lutter sejre. FC Nordsjælland må dog undvære karantæneramte Ulrik Yttergaard Jenssen i truppen.

Boesenfoto.dk

– De dyder, vi viste mod Hobro, skal vi tage med os til Vejle på lørdag, siger FCN-keeper Nicolai Larsen.

Når FCN lørdag kl. 16.00 løber ind på stadion i Nørreskoven i Vejle er det med samme betingelser som i lørdags hjemme mod Hobro: Kun en sejr tæller, hvis håbet om Top 6 skal holdes i live. Målmand Nicolai Larsen ser det også som en drivkraft:

– Det er selvfølgelig svært at gå ind til en kamp, hvor man skal vinde, men vi gjorde det mod Hobro. Og det er de dyder og det chanceskabende spil, vi skal tage med os til Vejle på lørdag.

– Det giver også en slags ro, at vi ved, at vi bare skal ud over stepperne. Vi angriber spillet ud fra en “must win” situation, og det kan være en styrke at angribe tingene på den måde, siger Nicolai Larsen, der var anfører for FCN i kampen mod Hobro og kun sekunder fra at holde rent bur.

– Det var da lidt ærgerligt, at de fik scoret lige til sidst, og jeg håber på clean sheet i Vejle, men mest fordi vi så er nærmere de tre point. Og det er det, det hele handler om. Får vi bare de tre point, må det for min skyld gerne være med 8-7, bare vi vinder.

– Men det bliver svært. Vejle har et rigtig godt hold, der har fortjent flere point, end de har fået. De vil gerne spille med i kampene med tempofodbold, og det kan også åbne muligheder for os, siger Nicolai Larsen, der husker Vejle bedst fra sine ungdomsår:

– Jeg ved godt, at Vejle har været en rigtig traditionsklub i dansk fodbold, men det har klubben ikke været i min tid som aktiv. Alligevel husker jeg Vejle for noget specielt som fodboldby, for det var altid her, vi var til samlinger, da jeg spillede ungdomsfodbold.