Mange FCN-spillere på U-landsholdene

Kategorier

Marcus Gudmann skal med U/19 landsholdet til kamp i Norge i næste uge.

Foto: Getty Images

Både i næste uge og i den første uge af marts har FCN en hel række U-spillere afsted i national tjeneste.

Danmarks U/19 landshold tager på mandag til Lillestrøm for på onsdag 27. februar at spille en venskabskamp mod Norge, og i den trup er FCN repræsenteret ved Jacob Steen Christensen og Marcus Gudmann.

Danmarks kvindelige U/17 landshold spiller også mod Norge i næste uge med kamp både tirsdag 26. og torsdag 28. februar. Her har FCN Sofie Tranholm med i truppen, der er samlet i Silkeborg, hvor kampene også spilles. Desuden har FCN to piger med på U/16 landsholdet, der først i marts er til træningssamling i Vejen. Det er Iben Snedgaard og Kathrine Møller.

Danmarks mandlige U/17 landshold er i fuld gang med forberedelserne til den vigtige Elite Round på hjemmebane i Silkeborg sidst i marts, hvor modstanderne er England, Kroatien og Schweiz.

Som forberedelse tager U/17 landsholdet til Frankrig lørdag den 2. marts for at spille to kampe mod værtsnationen. FCN har tre spillere i truppen til de to kampe mod Frankrig. Det er Hector Højbjerre-Thomsen, Noah Crone Back og Tochi Chukwuani.

Danmarks U/16 landshold tager lørdag 2. marts afsted til Malta for at spille tre venskabskampe mod Skotland, Malta og Albanien i nævnte rækkefølge. Her har FCN hele fem spillere med. Det er Andreas Gülstorff Pedersen, Andreas Garly Andersen, Marcelo Randolf, Andreas Bredahl og Christian Kjelder Rasmussen.