Lyt til podcast med CV eller Flemming Pedersen

Kategorier

Carsten "CV" Jensen stopper, efter eget ønske, som Sportschef for Superligaen i FCN. Hans ansvarsområde fordeles midlertidigt ud på klubbens ledelse inkl. Jan Laursen, der har flere års erfaring med rollen.

foto: fcn.dk

Fanpodcasten FCN Dreamin’ var kort efter afslutningen af transfervinduet på plads for at lave et længere interview med sportschef for Superliga-holdet Carsten V. Jensen om strategien for klubben og hvordan der arbejdes i transfervinduet, men i sær også hvordan der arbejdes når transfervinduet er lukket.

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed at FC Nordsjælland har skåret gevaldigt ned på transfer-aktiviteten de senere år, og målet er at stå med et hold af egen udviklede spillere, som kan gøre sig gældende i toppen af Superligaen. Men hvordan får man lige stablet det på benene, og hvad betyder det egentlig for en sportschef, hvis arbejde normalt mest er kendt for at købe og sælge spillere?

Du kan dykke ned i podcasten med Carsten V. Jensen lige HER eller i din podcast app, hvis du søger efter Nordsjælland Dreamin’.

Du kan også finde deres Fan Panel samme sted.

Det taktiske værksted med Tekniske Direktør Flemming Pedersen
Flemming Pedersen har i denne uge været en tur forbi Mediano’s studie for at optage sammen med Rasmus Monnerup, hvor snakken er gået på taktik og udviklingen af spillet og spillerne i FC Nordsjælland. Så er du til den helt store taktiske snak om klubbens spillestil og er klar på at blive klogere på spillet, så kan du lytte med hos Mediano HER eller finde dem i deres podcast feed under Mediano Lab.