Linnea kan få debut på U/19 landsholdet

Kategorier

Linnea Borbye under træningen på La Manga med det danske U/19 landshold.

FC Nordsjællands Linnea Borbye er Danmark U/19 landshold på La Manga, hvor der skal spilles tre venskabskampe.

Det går stærkt i øjeblikket for FC Nordsjællands Linnea Borbye, der efter gode præstationer på klubbens succesrige U/18 mandskab nu er rykket op til træning med kvindesenior. Og i denne uge fik Linnea Borbye så valg til Danmarks U/19 landshold, der er taget til La Manga i Spanien for at spille tre venskabskampe.

Det er mod Italien, Tyskland og Island, henholdsvis 1., 3. og 5. marts. Linnea Borbye har ikke tidligere været med og kan altså få sin landsholdsdebut før hun fylder 18 år den 15. marts.

FCN har også to spillere på U/17 pigelandsholdet, der i øjeblikket er samlet i Silkeborg for at spille to kampe mod Norge i denne uge. Det er Sofie Tranholm og Kathrine Møller. Ingen af dem var på banen i den første kamp mod Norge, der endte 0-0 i tirsdags, men i dagens kamp kom der anderledes gang i scoringen, og Danmark vandt med 5-2. Sofie Tranholm var med fra start, og Kathrine Møller kom på banen fra 2. halvlegs start.

På Danmarks mandlige U/19 landshold har være en tur i Lillestrøm i denne uge for at spille en venskabskamp mod Norge i går, og den blev vundet med 2-1. Jacob Steen Christensen spillede hele kampen, og Marcus Gudmann kom på banen fra 2. halvlegs start.