Kudus, Sadiq og Gedion foran vigtig landskamp

Kategorier

Mohammed Kudus, Gedion Mensah og Ibrahim Sadiq i Ghanas landsholdsdress.

Efter Ghanas sejr på 2-0 over Burkina Faso i den 1. kamp ved Africa Cup of Nations for U/20 landshold gælder det i dag kampen om gruppens førsteplads mod Senegal.

FC Nordsjælland må her i starten af foråret se bort fra Superligaspillerne, Mohammed Kudus og Ibrahim Sadiq, samt U/19 spiller Gedion Mensah. De er nemlig alle tre med Ghanas U/20 landshold i Niger, hvor der her i starten af februar afvikles Africa Cup of Nations for U/20.

Ghana vandt i mandags den første kamp i sin gruppe med 2-0 over Burkina Faso, og da Senegal i den anden gruppekamp slog Mali med samme cifre, bliver dagens kamp mod Senegal meget afgørende for om gruppens førsteplads.

Alle tre FCN-spillere er fra Right to Dream akademiet. De spillede alle med i kampen mod Burkina Faso og Gideon Mensah endda som anfører. Efter dagens kamp mod Senegal venter sidste gruppekamp på lørdag mod Mali.