Kom i god tid!

Kategorier

Når der fløjtes op kl.16.00 i Right to Dream Park bliver det med rigtig mange mennesker på tribunerne, og derfor anbefales det at komme i god tid således at alle kommer ind på stadion til kickoff.

Det nordsjællandske publikum har ofte tendens til at dukke op i sidste øjeblik før kampene i Farum. Derfor vil det være en god ide at tage afsted 15-20 minutter før end normalt planlagt, så vi ikke får store køer foran indgangene til stadion. Vintervejret kræver ekstra tøj og derfor også ekstra visitering, således at vi ikke får blandet tilskuerne fra de forskellige hold.

KAMPTIDSPUNKT OG BILLETINFO
Kick-off søndag den 10. februar kl. 16.00.

Klik billetinfo frem herunder:

Billetinfoplakat FCN BIF 10-02-2019

>> Yderligere info for udefans

ADGANGSFORHOLD
Alle tribuner er åbne, og B-tribunen åbner kl.14.00. Resten af tribunerne åbner kl.14.30.

ALLE SÆSONKORT HAR ADGANG
Hvis du ikke kan komme, så giv chancen til en kammerat – du kan let udlåne dit sæsonkort!

Kontakt mbn@fcn.dk hvis du er i tvivl om noget angående dit sæsonkort.

BILLETTER
Køb billetter online på billet.fcn.dk

Billetsalgsboderne åbner kl. 13.45 – men du sparer 20 kroner i gebyr ved at købe online. Boderne står ved FCN Shoppen ved indgang A1, samt ved indgangen til C-tribunen eller ved indgangen til B-tribunen.

Bemærk!
Har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribune, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdsafsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo. Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Forcering af banehegnet er forbudt og kan medføre en afgift.

Rygning i Right to Dream Park er kun tilladt i de markerede ryge-zoner, som ndes tæt ved indgangene

PARKERING
Se de generelle informationer her.

ORDENS- OG SIKKERHEDSREGLER
Det er en god ide at læse Right to Dream Parks ordensreglement, der skal sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Bemærk blandt andet, at af hensyn til sikkerheden må man kun vise tilknytning til udeholdet på udeholdets tilskuerafsnit.

Læs ordensreglementet her

Overtrædelser kan medføre bortvisning eller andre sanktioner.

STADION OG INDGANGE

Klik HER for at se en detaljeret stadionoversigt.

SPØRG BARE…
Du er velkommen til at skrive til os på info@fcn.dk