Hjulmand: Vi skal holde liv i drømmen

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Det er et mysterium, at Vejle ikke har fået flere point, men det lader vi os ikke snyde af, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Når FC Nordsjælland lørdag kl. 16.00 stiller op til kamp på Vejle stadion, er det næsten præcis 10 år siden, FCN sidst spillede en Superligakamp i Nørreskoven.

Trods Vejles lange fravær fra dansk topfodbold er der stadig en masse nostalgi omkring Vejle Boldklub, og FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Jeg har altid haft et ømt punkt for Vejle. Den klub har betydet sindssygt meget for dansk fodbold. Det er den måde, Vejle altid har spillet fodbold på og de fantastiske spillere, klubben har udviklet. Min første fodboldplakat var med Allan Simonsen.

– Men tilbage til nutiden, og vi ved, hvad der er på spil i morgen. For mig er det et mysterium, at Vejle ikke har fået flere point. Det er et af de bedst trænede hold og altid godt indstillet på modstanderne, så vi lader os ikke snyde af tabellen.

– Det bliver en svær kamp igen, og vi skal gøre alt for at vinde og for at holde liv i drømmen om Top 6. Der skal en sejr til, og det er det, vi går efter, fastslår Kasper Hjulmand.