Hjulmand: Vi har taget skridt fremad

Kategorier

FC Nordsjællands Superligatrup er efter en god træningslejr tilbage i Right to Dream Park, hvor kampformen pudses af søndag kl. 14.00 mod norske Molde.

Det var en noget anden temperatur, der mødte FCN-spillerne, da de i formiddag tog hul på den første træning på hjemlig grund efter turen til La Manga i Spanien, hvor de store forberedelser er gjort frem mod sæsonpremieren om godt en uge hjemme mod Brøndby.

Men trods kulden var humøret højt, og nu gælder det på søndag kl. 14.00 den sidste træningskamp hjemme mod Molde. Cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Vi er et godt sted i forberedelserne, og jeg synes, vi løftede vores niveau i den sidste træningskamp i Spanien mod CSKA Moskva. Vi har taget skridt fremad, og det skal vi bygge videre på.

– Vi var oppe i tempo mod CSKA og forsvarede os godt og tæt og arbejdede på omstillinger, så vi også fik skabt noget offensivt og viste gennembrudsstyrke. Vi savnede bare lidt mere skarphed.

– Det er vigtigt, at holdet står samlet og alle arbejder aktivt sammen i samtlige sekvenser af spillet. Det skal vi gøre igen mod Molde, men det kan godt blive en anden kamp. CSKA ville gerne angribe, og det afhænger jo også af modstanderen, hvordan kampen bliver, lyder det fra Kasper Hjulmand før den sidste kamptest, inden det går løs for alvor søndag 10. februar med braget mod Brøndby.

Har du endnu ikke sikret dig en god plads til den kamp, gælder det om at få købt billet.

Til søndagens træningskamp mod Molde er der åbent på A-tribunen og gratis adgang. Det er også muligt at købe noget at varme sig på i boderne bag tribunen.

Du kan også følge kampen på FC Nordsjællands facebookside, hvor den bliver livestreamet.