Hjulmand: Foråret bliver et hundeslagsmål

Kategorier

– Det er fedt at starte med sådan en kamp mod Brøndby. Det er to hold, der kommer flyvende, og vi er toptændte, lover FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før braget på hjemmebane søndag kl. 16.

Fodboldforåret er sparket i gang, og rundens storkamp spilles i Right to Dream Park. De næste seks runder bliver en hæsblæsende slutspurt i jagten på en plads i Top 6. FCN har overvintret på 9. pladsen, mens Brøndby på 3. pladsen har seks point mere. Det er så tæt, at alt kan ske.

– Det er fedt at starte med sådan en kamp mod Brøndby, og vi er toptændte. Det ville vi nu have været uanset, hvem vi skulle møde, men kampene mod Brøndby har altid en særlig intensitet og er tit målrige.

– Der skal to til en tango, og det er to hold, der kommer flyvende. Brøndby vil sætte os under maksimalt tidspres med bolden, men vi ved også, at gør vi det rigtigt, kan der også hurtigt lure et mål til os. Det er aldrig så kontrolleret, og det vil alle gerne se.

– Der sker noget hele tiden i de kampe, så jeg kan kun opfordre folk til at komme på stadion. Kom nu ud fra Jeres hjem og kom til fodbold. Vi får brug for maksimal støtte i den kamp, siger Kasper Hjulmand.

For FCN skal der mange sejre til i de næste kampe, hvis det skal lykkes at nå med i Medaljespillet ligesom i de to foregående år. Efteråret gav ikke helt så mange point som håbet, men Kasper Hjulmand leder ikke efter undskyldninger:

– Vi har ikke været uheldige eller noget. Vi ligger placeret lige præcis der, hvor vi har spillet til, og vi er bevidste om, at det kræver et klart kvalitetsløft i foråret, hvis vi skal snakke med om Medaljespil. Alle må stå tæt sammen, og folk skal være klar hele tiden.

– Foråret bliver et hundeslagsmål om point i hver kamp, og vi skal jagte hvert eneste point, for det bliver vigtigt, uanset om det bliver i det ene eller det andet slutspil, siger Kasper Hjulmand.

Køb din billet HER