FCN tog sættet rent med 6-0 over FCK

Kategorier

Clinton Antwi lavede et super mål og krydrede med en jubelscene med flere saltamortaler.

FC Nordsjælland sprudlede og lavede målmassakre mod FCK i dagens kamp i Reserveligaen.

FCN-træner Søren Krogh rammede kampen meget malende ind med disse tilfredse kommentarer:

– Jeg er stolt af den præstation, hele holdet leverede i dag. Det var et langt vanvittigt angreb på FCK fra alle vinkler, som kunne have givet mange flere mål.

– Det var total dominans, og vi fremstod hele tiden som et sammentømret hold, hvor alle arbejdede og løb for hinanden. Og hele tiden med aggressive pasninger, der satte deres forsvar under tryk, lød det fra en meget glad Søren Krogh.

Og meget bedre kan det egentlig ikke siges. Det var stort set kun spil til FCK’s mål hele kampen igennem. Selv om gæsterne stillede med Viktor Fischer og Pieros Sotiriou i front blev de sjældent farlige, fordi de næsten aldrig fik noget at arbejde med. FCN leverede et voldsomt genpres, og erobrede bolden igen næsten med det samme efter et kikset angreb.

Frederik Ibsen i FCK-målet blev bombarderet i sænk med et vaklende forsvar foran sig, og det startede allerede i det 4. minut, hvor Nicklas Strunck med et kanoskud hamrede bolden i kassen på en nedfaldsbold efter en dårlig clearing.

Mohammed Kudus gjorde det til 2-0 efter knap en halv times spil, da han generobrede bolden lige udenfor FCK-feltet, og kort før pausen øgede Ibrahim Sadiq til 3-0 efter en halvleg, der burde være endt 8-2 til FCN. Kun FCK’s lynhurtige dribler Mohamed Daramy voldte FCN kvaler. Han var to gange igennem, men blev hver gang tacklet i sidste øjeblik af det påpasselige FCN-forsvar, der spillede klogt og sikkert hele kampen igennem.

2. halvleg lignede de første 45 minutter meget med den ene FCN-chance efter den anden. Emeka skød på stolpen, og Jonathan Amon fik to afslutninger fra nært hold reddet med en fodparade af keeperen. Også Isaac Atanga brændte friløbere, inden FCN igen gik amok med tre fantastisk flotte mål fra det 78. til 81. minut.

Først lykkedes det Isaac Atanga at score på sin fjerde oplagte målchance til 4-0, og kort efter slog Clinton Antwi til med et drømmehug fra en spids vinkel til 5-0, mens Lukas Talbro lukkede sættet med en super scoring til 6-0, da han smaskede bolden op i nettaget.

Kamp i Reserveligaen 26. marts kl. 13 i Right to Dream Park:

FC Nordsjælland-FCK 6-0 (3-0)
Mål: 4. minut 1-0 Nicklas Strunck. 29. minut 2-0 Mohammed Kudus. 45. minut 3-0 Ibrahim Sadiq. 78. minut 4-0 Isaac Atanga. 79. minut 5-0 Clinton Antwi. 81. minut 6-0 Lukas Talbro.

FC  Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Peter Vindahl Jensen
Abdul Mumin, Benjamin Tiedemann Hansen, Viktor Tranberg.
Oliver Villadsen, Frederik Juul Christensen, Nichlas Strunck, Clinton Antwi.
Ibrahim Sadiq, Mohammed Kudus, Jonathan Amon.

46. minut: Isaac Atanga for Sadiq
46. minut: Emeka Nnamani for Kudus
64. minut: Lukas Talbro for Villadsen
78. minut: Lukas Bøje for Mumin
78. minut: Tochi Chukwuani for Strunck