FCN-spillere afsted med U-landsholdene

Kategorier

Jacob Steen Christensen, her i en luftduel med Gustav Wikheim fra FCM.

Boesenfoto.dk

I uge 9 spilles der igen en række ungdomslandskampe, som FCN leverer fire spillere til.

Danmarks U/19 landshold tager til Lillestrøm for at spille en venskabskamp mod Norge onsdag 27. februar. Truppen tager afsted til Norge om mandagen, og FCN er repræsenteret ved Jacob Steen Christensen og Marcus Gudmann.

Finlands U/18 landshold kalder til samling nogle dage i næste uge, og her skal Oliver Antman være med. Oliver Antman har spillet flere af træningskampene for FCN, og den kun 17-årige finne var også på bænken i søndags i Superligakampen mod Brøndby og i truppen til kampen mod Hobro. Oliver Antman er retur igen fra Finland, så han kan være til rådighed, når FCN spiller ude mod Vejle lørdag 23. februar.

Danmarks kvindelige U/17 landshold spiller mod Norge i uge 9 med kamp både tirsdag 26. og torsdag 28. februar. Her har FCN Sofie Tranholm med i truppen, der er samlet i Silkeborg, hvor kampene også spilles. FCN har også to piger med på U/16 landsholdet, der først i marts er til træningssamling i Vejen. Det er Iben Snedgaard og Kathrine Møller.