Andreas Skov: En detalje, jeg har lært af Neymar

Kategorier

Andreas Skov Olsen nettede to gange i Vejle, og det ene mål var efter en fornem detalje.

Foto: Getty Immages

Andreas Skov Olsens mål til 2-0 var en ren perle, som blev skabt af en fræk detalje, han har lært af den brasilianske stjernespiller hos PSG.

– Det var fantastisk, at det lykkedes i kamp. Jeg har øvet den detalje igen og igen til træning, og pludselig kom bolden helt perfekt til det, så tænkte jeg bare, at jeg prøver, om det også kan lykkes her. Det er en detalje, jeg har lært af Neymar. Jeg har set ham udføre den masser af gange på YouTube.

– Jeg fik også bolden lagt helt perfekt til rette, og det herlige var så at hamre den over i det lange hjørne lige efter. Det er den svære del, men jeg blev godt hjulpet af mine kammeraters gode løb, der trak modstanderne væk, så jeg fik plads til skuddet, siger Andreas Skov Olsen med et stort smil på læben.

Ulrik Yttergaard Jenssen indrømmede, at det havde været en meget hård kamp:

– Vejle spiller godt og gør det svært for os, så vi måtte virkelig slide for sejren. Men lige nu føles det fantastisk. Det var bare så vigtigt at få de tre point.

– Jeg synes, vi står fint i 1. halvleg og kommer også godt i gang med målet til 1-0. Men det var en svær bane at spille på, og vi fik ikke så meget ro på spillet. Derfor betød det også alt for os, at vi fik de to hurtige mål kort inde i 2. halvleg. Det gav den ro, vi havde brug for, men det var en kamp, der kostede mange kræfter, siger Ulrik Yttergaard Jenssen.

Målmand Nicolai Larsen ærgrede sig lidt over, at han igen var så tæt på at få et clean sheet, uden at det lykkedes:

– Jeg sagde før kampen, at jeg var ligeglad med clean sheet, bare vi vandt, og det er da også det vigtige, men når vi er ude i kampens sidste sekunder, er det da lidt ærgerligt, at de får scoret.