Alle Brøndby-afsnit er udsolgt

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Der har været stor efterspørgsel på billetterne til Superliga-comebacket når Brøndby IF kommer på besøg, og det betyder at alle billetter på Brøndby-afsnit nu er udsolgt.

Det gælder B-tribunen, som er udebane-afsnittet samt Brøndby familie-afsnittet som findes på C1 & C2. Det anbefales derfor at alle tilskuere kommer i god tid, således at alle kommer ind til kampen før kickoff.

Bemærk!
Har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribune, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdsafsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo. Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Forcering af banehegnet er forbudt og kan medføre en afgift.

Rygning i Right to Dream Park er kun tilladt i de markerede ryge-zoner, som findes tæt ved indgangene

KAMPTIDSPUNKT OG BILLETINFO
Kick-off søndag den 10. februar kl. 16.00.

Klik billetinfo frem herunder:

Billetinfoplakat FCN BIF 10-02-2019

>> Yderligere info for udefans

ADGANGSFORHOLD
Alle tribuner er åbne, og B-tribunen samt C1 & C2 åbner kl.14.00. Resten af tribunerne åbner kl.14.30.

ALLE SÆSONKORT HAR ADGANG
Hvis du ikke kan komme, så giv chancen til en kammerat – du kan let udlåne dit sæsonkort!

Kontakt mbn@fcn.dk hvis du er i tvivl om noget angående dit sæsonkort.

BILLETTER
Køb billetter online på billet.fcn.dk

Billetsalgsboderne åbner kl. 13.45 – men du sparer 20 kroner i gebyr ved at købe online. Boderne står ved FCN Shoppen ved indgang 1.

Bemærk!
Har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribune, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdsafsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo. Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Forcering af banehegnet er forbudt og kan medføre en afgift.

Rygning i Right to Dream Park er kun tilladt i de markerede ryge-zoner, som findes tæt ved indgangene

PARKERING
Se de generelle informationer her.

ORDENS- OG SIKKERHEDSREGLER
Det er en god ide at læse Right to Dream Parks ordensreglement, der skal sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Bemærk blandt andet, at af hensyn til sikkerheden må man kun vise tiknytning til udeholdet på udeholdets tilskuerafsnit.

Læs ordensreglementet her

Overtrædelser kan medføre bortvisning eller andre sanktioner.

STADION OG INDGANGE

Klik HER for at se en detaljeret stadionoversigt.

SPØRG BARE…
Du er velkommen til at skrive til os på info@fcn.dk