Uafgjort mod stærkt Almeria-hold

Kategorier

Første træningskamp i Spanien bød på et besøg hos UD Almeria fra Segunda Division. De spanske værter viste sig som yderst stærke og FCN-holdet mistede pusten efter godt en time i 1-1 kampen.

Estadio de los Juegos Mediterráneos lagde græs opgøret og hjemmepublikummet havde også fundet vej til den ene tribunen, og støttede deres favoritter flittigt. De første 45 minutter var et lige opgør, men med FC Nordsjælland-drengene i kontrol og uden de store chancer til Almeria.

Faktisk skulle vi helt hen til dommerens overtid af 1.halvleg før kampens første mål faldt. Det skete efter godt forarbejde af Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard, de tidligere akademi-spillere kombinerede i højre side og Damsgaard fandt til sidst Mathias Rasmussen ved forreste stolpe, og nordmanden kunne prikke bolden i mål foran både spanske-forsvarer og målmand.

2.halvleg blev langt mere changerig, og det skyldtes nok mest at FCN-holdet mistede pusten efter godt 60 minutter og at Almeria samtidig satte deres bedste spillere på banen.

Et flot angreb gav fra Almeria gav udligningen, hvor Ermedin Demirovic sparkede første gang på et indlæg fra venstre-side og udplacerede indskiftede Nigel Bertrams i målet.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, og med lidt flere bedre beslutninger på den sidste tredjedel af banen kunne FCN have lavet mange flere chance end hvad tilfældet var. Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed 1-1 mod UD Almeria.

Startopstillingen:

Nicolai Larsen (46min, Nigel Bertrams)
Victor Nelsson
Abdul Mumin
Ulrik Yttergård Jenssen
Martin Frese (46min, Karlo Bartolec)
Mathias Rasmussen (70min, Joachim Rothmann)
Jacob Steen Christensen (46min, Magnus Kofod Andersen)
Mikkel Rygaard
Godsway Donyoh
Andreas Skov Olsen
Mikkel Damsgaard