Træningskampen mod AGF på lørdag bliver streamet

Kategorier

Det bliver muligt at følge kampen i Right to Dream Park lørdag kl. 13.00 live på FC Nordsjællands facebookside.

Efter en måneds kamppause i Superligaen begynder det krible i fodboldfolket igen for at se dansk topfodbold, og med under en måned til forårspremieren kommer der nu også fart på træningskampene.

FC Nordsjælland spiller årets første hjemme mod AGF på lørdag kl. 13.00, og har du ikke selv mulighed for at komme i Right to Dream Park for at se kampen, kan du følge den live på klubbens facebookside, hvor den vil blive streamet.

Linket til livestreamingen vil vi bringe både her på fcn.dk og på klubbens facebookside en times tid før kampstart på lørdag, så vær klar til at følge med.

For gæsterne fra AGF bliver det årets anden træningskamp, idet århusianerne allerede i går spillede den første mod OB og tabte 2-3. Træner David Nielsen har fået tilført truppen flere nye spillere, som vi nok også kommer til at se i aktion på lørdag.

FC Nordsjælland har tre spillere afsted med U/21 landsholdet i Mexico, hvor der er kampdag i dag. Det er målmand Peter Vindahl Jensen, Victor Nelsson og Magnus Kofod Andersen, og de kommer først retur på søndag. På mandag tager hele truppen så på træningslejr i La Manga i Sydspanien, hvor de næste træningskampe afvikles.

Der er naturligvis gratis adgang i Right to Dream Park til træningskampen på lørdag, hvor hele A-tribunen åbnes, og boderne bag tribunen er åbne, så tilskuerne kan købe lidt at varme sig på.