FCN blev straffet for nogle store forsvarskoks

Kategorier

AGF kom alt for let til fire scoringer før pausen, men i 2. halvleg undgik FCN de store fejl og svarede igen med to mål, så slutfacit blev 4-2 til århusianerne.

Både FCN og AGF valgte at bruge alle mand i dagens træningskamp i Right to Dream Park, således at det rent faktisk var fire forskellige hold, der spillede de to halvlege. Det slap AGF betydeligt bedst fra i 1. halvleg, hvor FCN havde ramt en sammensætning, der ikke fungerede ret godt rent defensivt.

Det kostede fire alt for lette scoringer til AGF, når gæsterne kunne løbe kontra efter mislykket genpres og dårlige beslutninger. Og her viste AGF skarphed i afslutningerne, så det var voldsomme cifre på 0-4, der stod på måltavlen, da der blev fløjtet til pause.

Begge klubber skiftede stort set alle mand til 2. halvleg, og her var det FCN, der fik sammensat et mandskab med bedre sammenhæng i hele holdet. Tigrenes genpres sad langt bedre, og der blev kun givet halve chancer væk. FCN holdt styringen i hele 2. halvleg og fik udbytte med to gode scoringer, så den fortjente sejr til AGF kun kom til at lyde på 4-2.

FCN startede kampen bedst, og Andreas Skov Olsen kom frem til en god skudchance, som AGF-keeperen lige akkurat fik viftet forbi mål. Og øjeblikket efter kom så første kiks i opspillet, så AGF kunne løbe kontra med en hel landevej foran sig. Tobias Sana sluttede det smukke angreb af med en sikker scoring til 1-0 mod en chanceløs Nigel Bertrams i målet, men FCN-keeperen reddede, da Peter Ankersen lidt senere havde et nærgående skud.

Mathias Rasmussen fik en stor chance for at udligne, da han blev spillet fri efter godt kombinationsspil af Martin Frese og Andreas Skov Olsen, men afslutningen sad lige på målmanden. Og så slog AGF i stedet til igen med et mål på kanonskud af Casper Højer Nielsen til 2-0.

Det blev 3-0 til AGF efter godt en halv time ved Patrick Mortensen på et perfekt indlæg og 4-0 kort før pausen, da hasarderet spil i eget felt gav Tobias Sana en gave, som han sagde pænt tak for.

Da Nicolai Larsen har været syg hele ugen fortsatte Nigel Bertrams i målet efter pausen, mens samtlige markspillere blev skiftet ud. Det var tydeligt, at de ti nye FCN-spillere i marken fungerede bedre sammen som hold, og AGF fik slet ikke samme muligheder for lette mål på grund af fejl og misforståelser.

Og efterhånden skaffede FCN sig også et så klart overtag, at det blev til flere gode målchancer. I det 72. minut sendte Mikkel Rygaard et frispark perfekt ind foran mål, og Benjamin Tiedemann Hansen kvitterede med et flot træffer på hovedstød til 1-4.

Det blev 2-4 kort efter, da Mikkel Rygaard gik solo, og hans skud lidt udenfor feltet blev rettet en smule af og gik i nettet. Det gav FCN ekstra angrebslyst, og Oliver Antman var tæt på yderligere reducering. Mod slutningen burde Godsway Donoyh have skabt spænding, men to gange missede han alene med keeperen.

Træningskamp 19/1 i Right to Dream Park:
FCN-AGF 2-4 (0-4)
Mål: 4. minut 0-1 Tobias Sana. 24. minut 0-2 Casper Højer Nielsen. 35. minut 0-3 Patrick Mortensen. 42. minut 0-4 Tobias Sana. 72. minut 1-4 Benjamin Tiedemann Hansen. 78. minut 2-4 Mikkel Rygaard.
FC Nordsjællands startopstilling:
Nigel Bertrams
Karlo Bartolec, Viktor Tranberg, Ulrik Yttergård, Clinton Antwi.
Abu Francis, Jacob Steen Christensen, Mikkel Damsgaard.
Martin Frese, Andreas Skov Olsen, Mathias Rasmussen.

FC Nordsjællands opstilling til 2. halvleg:
Nigel Bertrams
Lukas Talbro, Benjamin Tiedemann Hansen, Abdul Mumin, Mads Valentin Pedersen.
Oliver Antman, Mikkel Rygaard, Mohammed Kudus.
Jonathan Amon, Joachim Rothmann, Godsway Donyoh.