Reaktioner fra Vindahl, Kofod og Tochi

Kategorier

Målmand Peter Vindahl stod i målet i alle 90 minutter og var kun få gange i aktion, og selvom han leverede en stærk redning i forbindelse med målet var der alligevel ærgelser over ikke at lukke helt af.

‘Lidt ærgerlig over vi ikke holdt nullet, der manglede lige en til at tage den inde på stregen til sidst. Men ellers synes jeg faktisk vi leverede en solid indsats og det var tydeligt at vi havde teten i kampen og forsøgte at bryde dem op og skulle have vundet. Jeg vil gerne sende ros til de drenge som var med for første gang, de leverede gode indtryk,’ fortalte målmanden.

Magnus Kofod Andersen spillede de første 45 minutter af kampen.

‘Dejlig med endnu en træningskamp med minutter i benene inden det går løs i Superligaen. Jeg synes godt vi kan hæve vores niveau, men holdet i dag var lidt usammenspillet og med udgangspunkt i det synes jeg faktisk der var gode mønstre og relationer. Vi skal vinde kampen, og lade værre med at lukke et mål ind til sidst. Men vi har to kampe endnu til at forbedre de ting, og ros til de helt unge drenge som var med for første gang,’ var ordene fra Kofod efter kampen.


15-årige Tochi Chukwuani er med Superliga-holdet på træningslejr for første gang og han spillede de første 75 minutter af kampen. 

‘Det var en god kamp, og jeg har lært meget om tempoet og positionerne. Det var godt at lære de andre at kende i kamp, men jeg kunne godt mærke en stor forskel på tempoet. Men det gik okay, og jeg er glad for at få lavet en assist til Jonathan,’ sagde Tochi i omklædningen efter kampen.