Meld dig til FCN Træneruddannelse 2019

Kategorier

Fysisketræner Mathias Zangenberg er en af de trænere som er på under træneruddannelsen.

Der er nu tilmelding til FCN Træneruddannelse, der afvikles over otte moduler i løbet af 2019 med højt kvalificerede trænere og instruktører fra FC Nordsjælland.

Der var stor tilslutning til FCN Træneruddannelsen sidste år, og nu er FC Nordsjælland klar til at gentage den succes og kan med stor glæde invitere til FCN Træneruddannelse 2019.

Herunder er det nye tilbud til alle interesserede trænere, der gerne vil lære mere om FC Nordsjællands tilgang til udvikling af spillere fra børn og ungdom til senior. Ligesom sidst er den fordelt på otte moduler med fire her i foråret og de sidste fire til efteråret.

FCN Træneruddannelse 2019 er for dig, der ønsker at optimere dine kompetencer som træner og dermed udvikle dine spillere gennem den daglige træning. I 2018 tog 52 trænere mod tilbuddet, og det gælder om at være hurtig med tilmelding, da der er begrænset plads.

Du får som deltager et unikt indblik i FC Nordsjællands tilgang til træning for alle aldersklasser gennem de otte moduler, der kommer gennem en hel række vigtige emner for alle trænere. Der er også nyt for trænere, der har været med før og ønsker en genopfriskning. Alle er velkomne.

Læs alt om FCN  Træneruddannelse 2019 herunder: