Kvindeholdet får også forsvarsforstærkning

Kategorier

21-årige Freja Lähteenmäki er klar til at spille for Farum BK/FCN.

Den finske forsvarsspiller Freja Lähteenmäki, der har spillet i 3F Ligaen for B 93 i efteråret, skifter til Farum BK/FCN

Efter tilgang af en række stærke offensiv-spillere kan Farum BK/FCN nu også glæde sig over, at klubben til forårets vigtige oprykningskampe i Kvalifikationsligaen bliver forstærket af den finske forsvarer Freja Lähteenmäki.

Freja har på vejen fra finsk fodbold været omkring to svenske 1. divisionsklubber, inden hun for halvandet år siden skiftede til dansk fodbold hos Sundby. For et år siden gik turen videre til til B 93, som hun var med til at spille op i 3F Ligaen sidste forår.

Nu vælger Freja Lähteenmäki så, ligesom sin holdkammerat Natasha Shirazi, at skifte fra B 93 til Farum BK/FCN for at gentage kunststykket her, og hun glæder sig:

– Jeg synes, FCN har gang i et fint projekt og kan tilbyde de allerbedste træningsfaciliteter. Og et fantastisk stadion, som det bliver helt vildt at spille på, siger Freja Lähteenmäki.

Hun betegner sig selv som en ægte forsvarsspiller, som nyder positionen centralt, hvorfra hun meget snakkende kan dirigere og styre defensiven. Luftspillet er også én af hendes styrker.

– Nu har vi et par måneder og en del træningskampe til at få det hele på plads inden turneringsstarten. Jeg glæder mig til at møde alle mine nye klubkammerater og at komme i gang med træningen, og så er det da også dejligt, at jeg kender Natasha på forhånd.

– Det bliver spændende med nye udfordringer, og jeg håber virkelig på, at vi kan spille os op i 3F Ligaen med det samme, lyder det fra den 21-årige finske forsvarsspiller. Kvindeholdet starter træningen på mandag og har første turneringskamp i starten af april ude mod Odense Q.

Efter førstepladsen i 1. division i efteråret og oprykningen til Kvalifikationsligaen har Farum BK/FCN fået markant forstærkning til holdet med indtil nu disse fire nye spillere:

Camilla Kur, angriber fra Fortuna Hjørring.
Büsra Barut, kantangriber fra Brøndby
Natasha Shirazi, kantangriber fra B 93
Freja Lähteenmäki, forsvarsspiller fra B 93