Kryds mod lettiske FK Ventspils

Kategorier

FC Nordsjælland spillede 1-1 mod FK Ventspils fra Letland efter at Jonathan Amon havde bragt FCN-holdet foran i det 74 minut. Men letterne fik udlignet i 89 minut, og dermed blev det 1-1 for anden dag i træk.

Onsdag aften spillede Superliga-holdet nemlig også kamp mod spanske U.D. Almeria, og den kamp sluttede også 1-1. De spillere, som ikke var i aktion i den kamp fik kampminutter på anlægget i La Manga mod FK Ventspils.

24-årige Benjamin Tiedemann bar anførerbindet og var samtidig også FCN-holdets klart ældste mand, da resten af holdet var de helt yngste som er med på træningslejren. Det betød dog absolut ingenting, og FCN burde nok have vundet kampen ganske klart, da målmand Peter Vindahl ikke havde meget at lave i målet.

1.halvleg bød på en kontrolleret indsats fra tigerne, hvor Joachim Rothmann kunne have bragt FCN foran, hvis ikke det havde været for en god redning fra Ventspils målmand. Rothmann opsnappede en returbold i feltet, og fra klods hold forsøgte han at styre den i mål, men målmanden fik reddet bolden ude ved stolpen.

2.halvleg gav flere chancer, og FCN-drengene styrede kampen. Føringen kom efter gode driblinger fra Jonathan Amon som spillede 1-2 med 15-årige Tochi Chukwuani på kanten af feltet og Amon kunne prikke bolden ind under den fremadstormende lettiske målmand.

5 minutter senere i det 80 minut blev Jonathan Amon sendte afsted gennem midten, men hans afslutning blev lige akkurat reddet ude ved stolpen. I stedet for fik Ventspils udlignet i de døende sekunder efter at Peter Vindahl havde leveret en stærk redning, men returen landende for fødderne af Tosin Aiyegun og han scorede let i det tomme mål.

Det gav slutresultatet 1-1, og FCN kan nu se frem til nogle gode dage på træningsbanen inden næste modstander bliver russiske CSKA Moskva den 29.januar kl.16.00.

Startopstillingen:
Peter Vindahl
Viktor Tranberg
Benjamin Tiedemann
Marcus Gudmann (60min, Maxwell)
Clinton Antwi
Nicklas Strunck (20min, Lukas Talbro)
Magnus Kofod Andersen (46min, Jacob Steen Christensen)
Tochi Chukwuani (75min, Mohammed Diomande)
Oliver Antman
Jonathan Amon
Joachim Rothmann (46min, Abu Francis)